Este greșit a se crede că cine bea apă dimineața este alcoolic. Defapt dimineața avem cel mai mult nevoie de apă, pentru că organismul este deshidratat după somnul din timpul nopții. Și ideal este să ai dimineața pe noptieră un pahar cu apă pentru ca imediat ce te trezești să bei un pahar de apă sau să iei câteva guri de apă.

Știu că este ciudat să umblii tot timpul cu tine cu un recipient de apă. Unii te pot considera alcoolic, alți pot considera că te droghezi. Nu băga prea tare în seamă ce zice lumea, deși te-ar putea considera ciudat este mai important să ai grijă de sănătatea ta. Pentru că până la urmă ei vor avea de pierdut, nu tu care te hidratezi.

Nu este de glumit când vine vorba de a alimenta corpul cu apă. Nu trebuie să aștepți să-ți fie sete pentru a bea apă. Trebuie să bei apă chiar și când nu ți-e sete. Bea minim doi litri de apă pe zi. Poate fi și ceai, nu contează prea mult. Important este să te hidratezi, șa alimentezi corpul cu H2O. Pentru că corpul uman este alcătuit în proporție de undeva la 80% din H2O. Din apă.

Ideal este să bei apă. Aceasta pentru faptul că apa conține și minerale care sunt importante pentru buna funcționare a corpului.

În cazul în care nu ai de unde procura apă poți bea și băuturi răcoritoare din comerț. Nu este indicat însă să bei prea multe băuturi răcoritoare pentru că acestea conțin tot felul de substanțe străine de ceea ce corpul poate recunoaște ca natural. Naturală și cea mai bună este apa de izvor și apa minerală fie că este ea carbogazoasă sau plată.

Cum spuneam, organismul este alcătuit în proporție de 80% din apă, cu aproximație. Și în lipsa apei corpul poate suferi. În lipsa apei poți avea halucinații. Se știe faptul că în deșert oamenii care rămân fără apă încep să halucineze, să vadă surse de hidratare inexistente.

În lipsa apei un om moare în trei zile. Omul este capabil să trăiască trei zile maxim fără apă, patruzeci de zile fără mâncare.

Pe timpul verii necesitatea de a alimenta corpul cu apă este la fel de crescută ca în timpul ierni. Este greșit să credem faptul că iarna avem nevoie de mai puțină apă. Putem bea ceai iarna pentru a ne hidrata pentru a nu fi considerați ciudați.

Trebuie să te hidratezi. Chiar și dacă nu îți este sete, umpleți un recipient cu doi litrii de apă și consumă-l pe tot pe parcursul zilei. Sau ceai. Cel mai bine este să fie apă naturală sau dintr-o sursă cât mai naturală, și care să aibă și minerale.

Hidratați-vă!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank