Am HBO Go cred de mai bine de un an. Cam de când cei de la Vodafone m-au sunat pentru a mă întreba dacă vreau următoarele lucruri: să prelungesc abonamentul, să-mi fie monitorizată activitatea pentru statistici, să beneficiez de HBO Go doar pentru vreo trei lei în plus la abonament.

Firește, am fost de-acord. Acum nu știu dacă suma mică de trei lei, plătită în plus, este ca rezultat al faptului că am fost de-acord să-mi monitorizeze activitatea. Pentru statistici și îmbunătățirea serviciilor spun ei. Parcă am o strângere de inimă așa…că mai urmăresc și forn, și cine știe cine naiba mi-o analiza „gusturile”. Cert este că am HBO Go acum.

Din 8 Martie o să am HBO Max. Chiar nu prea știu ce oferă în plus. Știu că oferă mai multe filme, seriale și documentare bune, care pe HBO Go nu se găseau însă nu prea știu ce și din partea cui. Auzisem parcă despre ceva de la Disney. Când aud de Disney mă gândesc la desene a animate. Ori la astea nu prea mă uit. Deși câteodată o fac, pentru relaxare. Și poate pentru faptul că în copilărie nu am avut parte de ele.

Nu pot spune că am profitat la maxim de abonament. Am urmărit câteva seriale într-adevăr, seriale precum Tânărul Papă sau ceva mai vechi precum Friends. Însă îmi pare rău că nu m-am uitat la mai multe, pentru că aș fi putut. În virtutea legii lui Murphy…cu cât am mai multe cu atât vizionez mai puțin.

Așadar dragii moșului, cei care aveți HBO Go veți avea HBO Max, cu toate cele. Profitați!

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank