Cumva există o lege nescrisă pe acestă lume, diferită de legile scrise, și oricât te-ai feri tu de pedeapsă, greșelile oricum se plătesc. Plătești emoțional sau material pentru fiecare greșeală, mai devreme sau mai târziu.

Din acestmotiv este bine să fim mai atenți cu ceilalți, să nu greșim prea mult, pentru că oricum nu putem fi corecți 100% deoarece suntem oameni și supuși greșelii.

În cazul în care te mustră conștiința cel mai bine ar fi să rememorezi filmul vieții și să vezi unde ai greșit, pentru ce te mustră și să spui cuiva ceea cea ai făcut, altfel viața ta nu va fi una chiar bună. Poate fi un prieten apropiat sau poate fi un preot duhovnic.

Cel mai important însă e momentul când te ajunge din urmă conștiința. Ceva îți spune că nu este bine ceea ce ai făcut. Pentru cei care au conștiință. Pentru cei care nu există legea divină care le va devora spiritul în eternitate.

Scriu toate acestea pentru faptul că ne apropiem cu pași repezi de sărbătoarile Pascale, o perioadă importantă pentru creștinătate și care a dat semnificație întregului cult. Fără minunea învierii lumea nu ar mai fi crezut și totul ar fi fost pierdut și în van.

Urmează săptămâna patimilor după care Paștile, duminica viitoare. O săptămână luminată!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank