Te-ai săturat să verifici constant soldul contului înainte de a face o achiziție? Te trezești că cheltuiești în exces pentru articole inutile? Dacă da, ați putea beneficia de utilizarea unei aplicații de bugetare. O aplicație de bugetare vă poate ajuta să vă urmăriți cheltuielile, să creați un buget și să luați decizii financiare informate.

Despre aplicație

Una dintre cele mai bune aplicații de bugetare pentru iOS este GoodBudget. Utilizează sistemul de foldere, permițându-vă să vă atribuiți banii unor categorii specifice și să urmăriți cheltuielile în cadrul fiecărei categorii. Aplicația vă ajută să vedeți unde cheltuiți în exces și unde puteți reduce. Puteți, de asemenea, să vă sincronizați cu partenerul sau membrul familiei, ceea ce facilitează gestionarea bugetelor împreună.

O aplicație simplă și intuitivă de bugetare pentru iOS, care vă ajută să creați bugete și să vă urmăriți cheltuielile. Aplicația folosește sistemul de foldere, în care vă atribuiți banii anumitor categorii și urmăriți cheltuielile în fiecare categorie. Acest lucru face ușor să vedeți unde cheltuiți în exces și unde puteți reduce. Aplicația poate fi descărcată și utilizată gratuit, dar este disponibil un abonament plătit pentru funcții suplimentare.

Varianta premium

GoodBudget oferă mai multe funcții premium pentru o taxă lunară sau anuală, inclusiv categorii nelimitate, foldere nelimitate, bugetare în procente și categorii personalizate. Chiar și versiunea gratuită a GoodBudget este un instrument puternic de bugetare care vă poate ajuta să obțineți controlul asupra finanțelor dvs.

În concluzie

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de bugetare care să vă ajute să țineți evidența cheltuielilor și să creați un buget, GoodBudget este o alegere excelentă. Indiferent dacă sunteți un începător în buget sau un expert, GoodBudget este o aplicație ușor de utilizat, care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele financiare. Dacă folosești iOS poți descărca aplicația AICI.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank