Poate unul dintre cei mai cunoscuți autori în materie de tehnici de productivitate, David Allen vine cu câteva soluții pentru a deveni mai productivi.

Ideea de bază a acestei cărți este una simplă-punerea pe hartie sau pe un mediu digital a tuturo gândurilor, task-urilor și ideilor prin minte. Autorul afirmă că materializarea pe un mediu, tradițional sau digital eliberează mintea și vom putea lucra mai ușor.

Cel mai simplu este să-ți notezi ideile pe o hârtie. Sunt mai multe categorii de task-uri și prin urmare și de liste.

GTD nu este un program care te va ajuta să fii mai productiv, ci mai degrabă un sistem carte te îndrumă să-ți întocmești singur metoda de lucru și programul.

Dacă apare o idee în minte și poate fi pusă în aplicare în mai puțin de 2 min, e recomandat să fie pusă. Dacă durează mai mult, va fi scrisă pe o listă. Listele sunt și ele de mai multe feluri.

În cazul în care un task presupune mai muți pași este deja un proiect. Sunt unele lucruri care se pot delega așa că acestea vor fi delegate.

Totul se bazează pe notare, fie într-o aplicație gen Evernote sau pe hârtie.

Cartea conține foarte multe idei interesant și te poate ajuta să-ți organizezi timpul și să Duci Lucrurile La Bun Sfârșit.

Cam despre aceasta este vorba. O recomand!

CUMPARĂ CARTEA!