Lăsați dușmănia la o parte. Găsiți-vă o preocupare, permanent. Faceți ceva chiar și un lucru neînsemnat de mic. Într-un ocean mare al lumii, precum este acesta, fie și o mică schimbare, un mic gest, poate schimba lumea.

Gândiți-vă că nu sunteți neînsemnați. Fiecare om este important. Și chiar dacă voi credeți că prin natura meseriei voastre nu puteți schimba lumea, faceți ceva ca să puteți. Pictați, scrieți, vorbiți.

Nu vă doriți măreția și să nu aveți gânduri grandomane. Și chiar dacă le aveți deosebițile de cele bune. E firesc să-ți dorești lauri. Însă voi face-ți-vă treaba. Bine, rău, face-ți-vă treaba.

Fiți preocupați tot timpul cu ceva. Fie că faceți curățenie, fie că scieți, cum scriu eu acum, fie că desenați sau pictați, fie că citiți, faceți orice, în minte sau în afara ai, dar aveți grijă să nu încălcați legile lumii sau cele morale. Fiți cât mai corecți. Însă nu vă judecați prea aspru când vă judecați. Pentru că dacă vă judecați prea aspru pe voi prea aspru veți judeca și pe ceilalți.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank