Dacă nu știți ce înseamnă bulă socială vă spun că sunt asemănătoare cu satele, sau cu orașele și cătunele. Știu că vă este greu. O bulă socială în schimb reprezintă persoanele cu care intrii în contact, cu care te încojori și pe care le înconjori.

Nu însă bule sociale pe Twitter sau Facebook, poate doar în cazul în care mâncați fructele din pozele de pe Twitter și nu hrană reală. Cum așa ceva nu se poate, la fel nici prietenie pe Twitter sau Facebook, pentru că nu sunt reale, sunt fake.

Fiți pe pace, luați-vă pauze cât mai des de la muncă, cât de des puteți voi, pentru că am avut perioade stresante în această perioadă, și trebuie.

Dormiți bine noaptea, pentru asta citiți povești cu tâlc, educative, cum ne citeau bunicii odată, sau frații mai mari. Dacă nu știți inventați-le. În cele din urmă o să fie bine.

Stressul cotidian ne omoară. Clima este în schimbare, toate sunt în schimbare însă cu viteza de acum nu s-a întâmplat niciodată. Poate și din acest motiv e mai bine la munte.

Vă cred dragii mei, pentru că și eu am trecut prin lucruri asemănătoare. Mulții dintre voi vor cădea. Mulți vor supraviețui, aceasta este realitatea. Nu vă pot minți spunând că toți vor fi bine, însă unii vor fi!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank