Doar oamenii curajoși ajung bogați. Cu șmecherii nu merge aici pe domeniul financiar. S-ar putea să țină o vreme sau chiar mai mult succesul financiar obținut gratuit fără muncă și curaj. Însă la un momentdat ceva se pierde și rămâi tu cu tine și te întrebi dacă o meriți. Acest lucru se întâmplă la nivel de subconștient.

Așa că dragă cititorule, să ai curaj când începi o afacere. Chiar și mică. Fie și pentru un simplu blog ai nevoie de curaj. Acest lucru pentru că pe unii îi poate deranja ce scrii. Cunosc cazuri când bloggeri cunoscuți au luat bătaie pe stradă offline, pentru ce scriau.

Așadar îți dau dragă cititorule sfatul de a avea curaj și a merge cu toată năzuința pe noi tărâmuri ale vieții tale financiare. Frica este o piedică de nedescris în ceea ce privește avansarea d.p.d.v profesional și financiar. Dormind și acționând cu frica în sân nu este poate cel mai bun lucru. E bine să ai curaj când faci un lucru, mai ales când e vorba de o afacere.

S-ar putea ca mulți să nu te înghită, atunci este semn că începi să crești și să ai succes cu afacerile tale. Atunci este mugurl acela care prevestește succesul financiar și pe toate planurile pe care ai acționat cu curaj. Curajul este un lucru care vine de la sine. Pentru a avea curaj e bine să crezi în Dumnezeu și să fii sincer măcar cu un om pe lumea aceasta. Pentru că minciuna te roade și cei mai mulți se mint singuri.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank