De multe ori ne gândim la bani ca la un mijloc pentru a ne îndeplini visele. Acesta nu este un lucru rău dacă vrem să ne întemeiem o familie, pentru a cumpăra o casă, a face o faptă bună sau lucruri caritabile.

Finanțele personale în România sunt de multe ori lăsate la voia întâmplării, neglijate, sau chiar agesate, în așa fel încât se ajunge ușor din rate la bănci la sărăcie.

Asta se întâmplă mai ales din dorința de epatare a unora care se simt complexați că ei nu au chiar utlima serie de nu știu ce mașini scumpe apărute sau alte chestii luxoase pe care un om care nu muncește mult și nu face economii nu ar trebui încă să le aibă.

Totuși dacă se întâmplă, bine ar fi să facem să le și plătim, și să ne revenim. Și să punem osul să muncim. Stresul cu băncile este unul dintre cele mai grele pentru o casă, pentru un apartament, darmite pentru vile luxoase pe care astăzi poți să le ai și la următoarea criză economică nu.

Oamenii ar trebui educați să nu împrumute la bănci decât pentru o casă necesară propriei familii sau eventual o mașină normală, nimic mai mult, nu vacanțe pentru poze pe Insta în locații luxoase, și alte lucruri care sunt inutile.

Prea multe persoane au prea mult și prea multe persoane au prea puțin și acesta este un subiect fierbinte și de actualitate în România. Totul se întâmplă din cauza lipsei de educație financiară în școli sau în familie.

Multe persoane cred că dacă câștigă bani mulți în diverse joburi bănoase cred că asta se va întâmpla mereu. De multe ori însă joburile bănoase nu țin mult și rămânem cu ceea ce am dobândit din punct de vedere material sau ca experiență din ele.

Finanțele personale ar trebui aduse mai mult în atenția publicului tânăr, a celui care este gata să asimileze cunoștințe din domeniul finanțelor și care este interesat. Însă nu doar tinerii se pot educa din acest punct de vedere ci și persoane care nu au avut acces la educație de copii, și care vor totuși la o vârstă înaintată să lase ceva urmașilor.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank