În această postare o să vorbesc despre o aplicație pe care am folosit-o de câteva ori câteva zile la rând. Aplicația se numește Fabulous. Despre ce este vorba în această aplicație și ce face defapt?

Este vorba despre instituirea unor obiceiuri sănătoase care nu fac altceva decât să-ți îmbunătățească traiul.

Este o aplicație care îți aduce aminte sau îți readuce aminte despre faptul că este bine să bei dimineața la trezire măcar un pahar sau o cană cu apă.

Poate mulți dintre voi cei care mă cunoașteți deja ați văzut că eu port cu mine aproape permanent o sticlă cu apă minerală. Nu sunt răurile de a doua zi de după vreo băută. Nu, nu este deloc vorba despre asta. Este vorba despre faptul că este foarte bine să te hidratezi corect. Iar această aplicație este una care îți institute acest obicei, bineînțeles dacă vrei și tu. Și anume obiceiul de a bea un pahar de apă la trezire.

Mai sunt câteva obiceiuri pe care le poți introduce în viața ta. Unul dintre ele și pe care Fabulous le sugerează este un mic dejun sănătos bogat în proteine. Dimineața organismal asimilează foarte repede tot ce îngurgitezi.  Zaharurile intră foarte repede în sânge și la fel de repede se și consumă. Un mic dejun sănătos bogat în proteine îți va furniza energie până la orele amiezii. Ceea ce fructele sau dulciurile nu fac.

Este o aplicație plăcută și atractivă din punct de vedere vizual. Multe dintre obiceiuri le poți alege sau creea chiar tu. Modalitatea prin care Fabulous te educă este prin reminder-uri.  Îți vei alege singur ora și minutul la care să-ți aducă aminte despre ce ai de făcut. (hidratare, mic dejun, etc). O recomand! Încercați-o! Și vedeți dacă vi se potrivește!

Numai bine!

Download:

iOS, Android