După cum vă spuneam într-o postare anterioară, am început un experiment destinat detoxifierii organismului și creșterii stării de bine.

În ce constă acesta mai exact?

În primul rând în trezitul cu jumătate de oră sau o oră mai devreme pentru a face sport. Sportul va fi alergarea sau alte exerciții de gimnastică executate timp de jumătate de oră timp de 8 săptămâni.

Programul Cura durează 8 săptămâni.

Sportul pe care îl vei practica va fi alergarea. 30 de minute. Sau pe o distanță care să echivaleze în timp cu 30 de minute. Poate fi de exemplu 5 Km. Dacă depășești 30 minute nu contează. De exemplu dacă alergi 5 Km și ți-ai fixat obiectivul acesta și depășești 30 minute nu este o problemă. Important este să transpiri. Cât mai intens.

Dar hai să fiu mai exact. Ce trebuie să faci pentru a urma programul de 56 de zile Cura. Destinat creșterii energiei în mod natural.

Programul CURA

Dimineața când te trezești

#1 Hidratarea. Primul lucru dimineața când te trezești

O cană de apă de 250 ml. Sau o cană de apă simplă, minerală nu contează. Un pahar de apă poate să fie. Nu mai puțin de 200 ml.

#2 Cel de-al doilea. Un ou fiert sau crud, o banană și un măr

#3 Cel de-al treilea. O cană mare de cafea de 250 ml

#4 Cel de-al patrulea. O linguriță de Bitter suedez, o poti pune și în cafea

#5 Cel de-al cincilea. Alergare sau exerciții sportive timp de 30 de minute până apar broboade de sudoare pe frunte. Până apare transpirația.

#6 Cel de-al șaselea. Mâncarea unui baton de ciocolată (pentru refacerea energiei pierdute pe timpul alergării sau exercițiilor fizice.

#7 Cel de-al șaptelea. Suplimentarea organismului cu:

  • Noni Tahitian. Recomand ACEASTĂ sticlă. Îți ajunge timp de o lună. Se consumă 2 linguri sau un căpăcel pus în apa pe care o bei în primul minut. Nu e neapărat să o iei pe aceasta ci poți cumpăra din orice magazin cu suplimente naturiste. Detoxifiază organismul, crește imunitatea, îmbunătățește somnul, ridică rezistența șa stres.
  • Spirulină. Ai nevoie de 6 cutii. Le recomand pe acestea pe care le găsești AICI pe Emag. Nu este neapărat să iei din aceasta pe care ți-o recomand ci din orice magazin de suplimente naturiste. 3 comprimate x 3ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă. O recomand deoarece previne febra musculară și mărește nivelul de energie.
  • Zinc. Poți lua pe ACESTA care este foarte bun. 1 comprimat după masa de prânz.
  • Tribulus. Recomand pe ACESTA, este ieftin și bun. Dar poți încerca și altul. 1 capsulă o dată pe zi dimineața, după masă.
  • Apă. Minim 2 litrii pe zi.
  • Cafea. Minim două căni. Pentru eliminarea lichidelor.

#7 Cititul a minim 15 minute a unei cărți seara, înainte de culcare sau dimineața după ce ai terminat de mâncat batonul de ciocolată.

#8 Frecventarea unei săli de forță de două ori pe săptămână, unde îți soliciți toate principalele grupe musculare. Îl vei întreba pe antrenor. Acestea sunt: piept (pectorali), spate (dorsali), picioare, biceps, triceps, abdomen, alergare pentru încălzire în prealabil pe bandă 15 minute.

#9 Adițional joacă duminica un joc ca șahul, care îți solicită creierul. Minim două ore.

Fă acestea ce am spus timnp de două luni adică 8 săptămâni. Și vei fi în formă. Forma ta va fi una maximă!

Îți vei dori să repeți această cură care este în timp și plăcută și vei deveni dependent de un lucru bun. Dependent de un obicei bun. De obiceiuri bune! În așa fel încât viața ta va fi una mai fericită, mai bună, vei fi mai productiv! Și prin urmare vei putea face și bani mai mulți! Pentru că sănătatea este temelia și baza oricărui proiect. Este fundația oricărei persoane care vrea să se îmbogățească. Nu ai sănătate nu poți munci, nu poți câștiga, nu poți funționa la capacități maxime.

Așadar fă ceea ce spun eu! Urmează acest program!