Prima cursă cu avionul a fost cu Tarom, din Suceava spre București, iar de acolo aveam bilet spre Malta. Nu mai zburasem anterior. Nu aveam dubii cu privire la siguranța zborului, știam că e mai periculos să circuli cu mașina decât cu un avion. Senzația aia la decolare mi-a plăcut enorm de mult cât și priveliștea văzută prin hublou și senzația aia pe care o ai când ești deasupra norilor.

La aterizare am avut emoții. Nu mă temeam dar aveam emoții. Am aterizat cu bine firește și aterizarea a fost cât se poate de lină, cu șocul ăla mic evident pe care îl ai când atinge avionul solul.

Din București am zburat cu Wizz. Am mai zburat cu Wizz și din Cluj spre Germania și cursa nu a durat decât vreo 45 de minute. În 45 de minute eram deja în Germania, și asta era și pe vremea pandemiei. Am avut noroc și am trecut de triaj și am putut merge la muncă.

La noi în Suceava exist un aeroport, se numește aeroportul Ștefan cel Mare, nu știu ce curse se mai operează pe el pentru că din câte am înțeles se semnau ceva petiții legat de zborurile externe și de extinderea aeroportului.

Aeroportul din Cluj este mărișor iar cel din București, că nici nu mai știu dacă era Otopeni sau Henri Coandă, cred că Otopeni e cam aglomerat tot timpul.

Cel din Malta era un aeroport dintr-o localitate mai mică, era un aeroport mic, și ceea ce mi-a plăcut acolo era faptul că era și un pian, chestie care se mai întâlnește în aeroporturi și chiar cânta cineva la el destul de bine.

La Tarom se servea pe vremea aia și câte un fursec și o cafea din partea casei.

Voi ați zburat mult? Ce experiențe mai deosebite aveți?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank