Eu i-aș pune la treabă pe ăștia din Parlament, Senat și ce camere mai sunt în Casa Poporului, că până la urmă e a poporului și nu a lor. Doar așa spune numele și articolul de la sfârșitul cuvântului popor.

I-aș pune la măturat, spălat veceurile, spălat vesela și bineînțeles treburile administrative pe care le au, de dat legi, etc.

I-aș pune pentru că și eu am costum, și eu mă înbrac în costum, dar când e vorba de treabă, de locul meu de muncă, să fac ceva, mă îmbrac în salopetă, bat cuie, dau cu mătura, îmi fac mâncare, spăl vesela, și o murdăresc din nou pentru a o spăla iarăși.

Mătur singur la locul meu de muncă, nu am femeie de serviciu și nu mi-e rușine pentru asta. Eu comand, eu execut. Apoi comand iar pentru a executa din nou. Și tot așa mă țin din scurt și-mi dau ordine care unele nici mie nu-mi convin. Însă dacă e ordin, e ordin.

Nu am dublă personalitate, nu vă speriați. Însă cineva bun trebuie să mă comande, un conducător bun. Și atunci m-am ales eu.

Și am nu doar un costum, am trei, și mult mai frumoase ca a lui Câțu sau Iohannis, toate alese de mine și cumpărate din banii mei, e și normal. Și nu, nu am salariu de 20.000 lei și nici nu vreau unul. Nu vreau salariu. Doar banii pe care îi câștig din negoț sau din blogul acesta.

Și credeți-mă că sunt mult mai deștept decât mulți conducători ai partidelor sau membrii ai Parlamentului. Atât ca și varietate și cantitate de cunoștințe acumulate cât și din punct de vedere sentimental. Și am și empatie. În sensul că dacă trec pe lângă tine îți simt nevoia. Și toate aceste calități, deși m-am lăudat cu ele, sunt bine fundamentate încât nu o să piară niciodată.

Eu i-aș pune la treabă, și în timpul orelor de program, pe lângă pauza neaoșă pe care o au când se votează sau se dezbate și dorm cu coatele pe masă, le-aș da și ceva de lucru. Nu doar să voteze și să dezbată legi. Să mai dea și cu mătura și să șteargă praful. Pe unul pe care e bun la gătit să-l facem bucătarul Parlamentului, care e bun la scris și vorbit la relații cu publicul, și așa mai departe. Le-aș prelungi programul de muncă. Și pe lângă treburile de stat, (treburi pe care sunt sigur că dacă nu oricine mulți le-ar putea face, până și femeia lor de servici care cred că e mai deșteaptă) i-aș pune să pună osul la treabă dacă le pasă de România și români.

Eu însumi fac asta, mulți o fac, dintre românii care plătesc taxe și impozite, și de ce nu ar face-o și ei. Pentru că ei s-au împrumutat, nu a votat niciun cetățean pentru a împrumuta și nu am fost întrebați dacă e bine să împrumuți o sumă așa de mare sau nu e bine.

Eu zic că nu e bine. Însă dacă totuși ați făcut-o, pune-ți osul la treabă. Adică atât mâna pe bilele albe și negre și pe ștampile cât și pe lopată, mătură, mop, și ce mai este pe acolo de făcut.

În felul acesta vom fi toți românii mulțumiți.

Și credeți-mă că nimic nu e imposibil! Dacă vreți, se poate și treaba asta, nu o să vă pice c…… și dacă celor care au unghii lăcuite și sunt de sex feminin și faceți asta și vă cad unghiile, sau se strică, vă plătesc din banii proprii statul la salonul de manichiură. Că trebuie să vă mai și relaxați!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank