De cât timp nu ați mai comandat de pe site-ul eMAG? Iată că acest site nu mai are serviciu de relații clienți telefonic ci doar bootchat. Mă întreb cine dracu mai comandă de pe eMAG. Poate doar moșii ca mine.

Și mă mai întreb de unde dracu or mai fi comandând tineretul când comandă online. Sau mai comandă online? Ce e în trend acum în afară de droguri. Ce droguri consumă ăștia și pe ce îs? Că-i vezi după privire.

Și uite așa, ușor ușor scăpăm și de oameni și e criză. Multă lume nu se întreba cât costă o pâine ci doar o cumpăra apoi spunea că e greu înainte. Acum o să calculați și prețul la felie. Că atunci când ești prost și nu știi pe ce lume trăiești asta meriți.

Am comandat un Kindle Fire și mi-au băgat direct plata cu cardul. Cum pe card nu aveam nimic comanda s-a lansat în van. Am vrut să sun să schimb și mi-a răspuns robotul care mă trimite la chat. Crezi că toată lumea are nevoie de chat Dorel?

Și uite așa ușor ușor cred că și eMAG se pune la umbră sub căpiță să tragă un pui de somn și lasă poloaga nefăcută. Că doar nu or da bani la 10.000 de proști, care nu știu să vorbească la telefon și te iau la pertu, că e neam cu tăicuța și crede că toată lumea trebuie să i se închine cel puțin telefonic.

Realitatea!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank