Majoritatea eșecurilor se întâmplă când efortul este disipat.

Eu când eram prin clasa a 7-a și am descoperit cu stupoare că sunt rahitic și că am sternul deformat, singurul meu obiectiv a fost acela de a avea un corp drept, armonios, și asta timp de 6-7 ani.

Și da, am reușit ceea ce mi-am propus. Am reușit să-mi îndrept oasele strâmbe printr-un program de sală strict și cu antrenamente foarte grele. Plus o alimentație pe măsură.

Nu am făcut-o pentru fete, nu pentru modă ci strict din necesitatea de a repara acolo unde natura a greșit. Și am reușit.

Din acest motiv zic că și voi puteți reuși în orice vă propuneți atât timp cât o faceți cu regularitate și aveți scopul în minte când vă treziți și când vă culcați.

Cu scopul în minte vei reuși întotdeauna să-ți atingi obiectivele. Trebuie însă să tragi din greu și să-ți concentrezi eforturile strict pe ceea ce ai de făcut. Pe problemă. La fel am făcut eu, și am reușit.

Nu este ușor. Munca este muncă. Și întotdeauna vor fi zile când poți să nu fi motivat. Trebuie însă să faci efort, să-ți învingi lenea și lipsa de motivație, pentru că la sfârșit vei fi mai mult decât mulțumit.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank