Efectul pandemiei este unul generalizat și putem vedea cu ochii liberi ce se întâmplat care are de văzut. Mă ve-ți întreaba poate oare ce se întâmplă. Să vă spun povestea cu broasca? Știți că o broască lăsată să fiarbă într-un vas pe aragaz fierbe încet și nu sare din apă, pentru că se obișnuiește treptat cu căldură și nici nu își dă seama când moare.

Este oare bine ce se întâmplă? De ce nu purtați măștile oameni buni? Pentru ce credeți că au fost inventate? Degeaba? Pentru ce credeți că poartă medicii măștile chirurgicale în sala de operație? Degeaba? Greșit.

Așa că da-ți-vă și voi singuri seama ce se întâmplă și începeți să cumpărați măști de calitate.

Nu însă doar atât. Mâncați fructe, ce se găsește și tot ce înseamnă fructe comestibile pentru că întăresc imunitatea. De-asemenea mâncați și semințe de floarea soarelui sau bostan. Nu vă vor face decât bine. Nu este indicat să beți apă foarte rece deoarece puteți face roșu în gât și vă va fi confundată boala adevărată sau îi ve-ți pune pe medici degeaba la treabă dându-le alarme false.

Așa că aveți grijă de sănătatatea voastră la modul serios:

Alimentați-vă bine, mergeți și faceți mișcare, transpirați, hidatați-vă, ține-vă mintea ocupată prin jocuri de societate sau jocuri certificate ca să zic așa care solicită memoria ca șahul sau rummy-ul. Nu este de glumit și este o luptă pentru supraviețuire ce se întâmplă în zilele noastre cu boala.

O să vedeți mai în curând dacă am avut dreptate sau nu.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank