Unele persoane adună furie în ele. De regulă celor cărora li se încarcă primul drept din drepturile omului, dreptul la demnitate.

Nu se răcoresc pe cel care l-a înfuriat și pe nimic. Țin în ele. Asta e grav pentru că pot înnebuni efectiv, se pot răzbuna…pot pocni efectiv pe un alt om care în urma unei lovituri, poate chiar muri. Par nebunii ce spun, însă e adevărat.

…însă ai grijă ce strivești și ce faci într-un acces de furie. Unii strivesc obiecte, își sparg televizorul când pierde echipa favorită. Alții sparg farfurii, unii chiar plătesc pentru a sparge farfurii inventându-se chiar afaceri…camere cu farfurii pentru spart, și pentru care trebuie să plătești bilet pentru a sparge farfurii.

Alții își revarsă furia asupra chiar asupra propriilor rude. Unui prieten i-a futut măsa cu piatra în cap când era mic. El a rămas cu urmări, și ca să fie și mai tare treaba, el e acum bolnav, suferă iar maicăsa îl trimite la cerșit. Încălcându-i-se și dreptul la demnitate. Nimeni nu știe nimic sau toți se fac că plouă. Probabil că le place.

Prin urmare, ceea ce noi ar trebui să facem când suntem furioși este să facem sport, mișcare, chiar câteva flotări, chiar o alergare,  chiar mânca mult (mânca emotiv). Mai bine asta decât să comiți vreo faptă nesăbuită și pe care să o regreți toată viața.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank