Cu această aplicație se puteau câștiga câțiva dolari pe lună. Însă mai nou, e incredibil ce s-a întâmplat. Poți câștiga un venit zilnic doar pentru că o deții pe telefon.

Venit-ul variază în funcție de cât de mult folosești aplicația și se numește Universal Basic Income (UBI). Adică venit universal de bază. Ideea este probabil preluată din anumite proiecte la care se lucrează încă la nivel mondial, și care presupun acordarea unui venit universal tuturor persoanelor fie că lucrează sau nu.

Aplicația Wow App este dezvoltată de către niște români cu finanțări externe și a costat câteva milioane de dolari bune.

Îți poți face cont AICI pe Wow App și poți câștiga și tu. Este foarte simplu.

Ceea ce ai de făcut este să instalezi aplicația și să verifici știrile, să vizionezi reclame, sau pur și simplu să joci jocuri pe ea. Aplicația o poți instala pe tabletă sau telefon și o găsești spre dwonload mai jos:

Wow App pentru iOS

Wow App Android

Dacă vrei să-ți faci cont pe această aplicație să știi că nu poți decât pe bază de invitație de la un alt utilizator. De exemplu de la mine, invitație pe care ți-o ofer gratuit AICI. Așadar intră pe acest link și fă-ți cont pe WowApp pentru a câștiga și tu.

Aplicația este în primul rând una de comunicare. Poți comunica cu ea fără să ai net pe telefon sau cenți sau minute pe cartelă. Nu ai nevoie decât de un sim introdus în ea, din câte știu. Punctele Wow le poți transforma în credit cu care poți apela.

blank

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank