Uită de trecut, treci peste probleme. Să te gândești la viitor cu seninătate și încredere, pentru că dacă tu nu o faci, nimeni nu o va face în locul tău.

Pare ciudat, știu. E bine să treci peste probleme. Nu e obligatoriu dar e bine.

Auzeam mereu în casă despre unul din frați…”e al tău, ba nu, e al tău.” Se certau ai mei al cui este copilul și nu și-l asumau niciunul.

Auzeam mereu…”a furat mâncare”…când el defapt avea doar șaisprezece ani. Poate un copil să fure mâncare de la părinți la vârsta de șaisprezece ani? El își ia doar când îi e foame, pentru că era minor și trebuia întreținut. L-au privat de hrană când el putea fi pedepsit altfel. Și nu mă refer aici la corecțiile fizice pe care și le-a primit, unele dure, de la tatăl.

Fiecare om greșește. Suntem supuși greșelii. Și răul naște rău. Ce am învățat până acum de la viața este faptul că nimeni nu scapă nepesepsit pentru răul făcut.

Ce este rău și ce este bine e simplu. Dar noi am uitat și am complicat treburile, aiurea.

Nu este bine să jignești pe cineva, nu este bine să-l insulți. E simplu. E atât de simplu.

Nu este bine să aștepți în schimb ceva pentru un bine pe care l-ai făcut. Ai făcut un bine, lasă-l așa, nu cere nimic în schimb, nu aștepta nimic în schimb, și încearcă să-l uiți, pe cât poți.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank