La început am deținut o hardughie de PC, genul 2 GB RAM, 80 HDD. Windowsul cred că era XP. Mi l-a instalat o vecină care se pricepea. Acum mă pricep și eu. Eu și sorămea ne disputam timpul de petrecere în fața monitorului frecvent. Ea câștiga mai mereu.

Asta era prin anul 2005 sau 2006. Era primul meu calculator, un lucru pe care îl doream de mult timp. Văzusem în cabinetul de info pe timpul liceului calculatoare, le utilizasem, din când în când foloseam net-ul de acolo. O pagină se încărca în aproximativ 5 minute.

Munceam pe șantier, și mi-am luat o zi liber să-mi trag net acasă și să instalez PC-ul. A decurs greu. Era un monitor mare, Asus, și nu mai știu ce unitate.

L-am utilizat o perioadă lungă. Îl foloseam mai mult pentru a chatui pe Yahoo Messenger cu fete. Apoi citeam tot felul de articole de blog. Îl utilizam cam pentru tot ce poate fi utilizat un PC de genul de pe atunci.

A crăpat la un momentdat așa că a trebuit să-mi cumpăr altul. De data aceasta am ales să-mi cumpăr laptop. Muncisem în afară și aveam bani, așa că nu am mai ezitat și mi-am cumpărat. Tot atunci m-am interesat cum se poate deschide un blog. Și am făcut-o și pe asta.

HP a fost primul meu laptop pe care îl am și acum în debara. A urmat apoi alt HP, mai subțire, mai soft, cu mai mulți GB de RAM, cu un hard mai mare.

Nu știu de ce dar am impresia că am ales cea mai bună marcă. Am rămas fidel mărcii. Rulează ușor și sunt obișnuit cu ele. Eram obișnuit să scriu la un laptop mai mare, cu marginea de la taste care ieșea mai proieminent, care sunau mai tare. Simțeam că scriu.

Acum aproximativ o lună mi-am cumpărat un HP cu SSD. Sunt mulțumit de el. Mi-l doream de mult și acum s-a ivit ocazia, mai ales că era la un preț bun.

Voi de ce marcă de dispozitive mobile sau PC-uri vă simțiți mai atașați?


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank