Cripto este sau mai bine spus sunt defapt bani virtuali legali dar cu care fiscul nu are de-aface. Sau cel puțin nu în mod direct. Asta pentru că atât timp cât criptomonedele nu trec prin vreo bancă de monede clasice, nu plătești inpozit că le deții și nici pe profit. Din acest motiv popularitatea lor este tot mai mare.

Trecând peste această scurtă introducere vreau să vă spun că se pot câștiga criptomonede doar învățând despre ele pe Coinbase. Coinbase este o platformă digitală cu ajutorul căreia poți câștiga, juca la bursă sau stoca monede virtuale.

Fă-ți cont pe Coinbase AICI dacă nu ai deja unul și câștiăm amândoi 8.28 EUR când tu vei tranzacționa cel puțin 82.81 EUR pe Coinbase.

Nu este nicio șmecherie la mijloc. Sunt doar chestii care promovează această platformă. Este o strategie de marketing din care câștigă toată lumea. Atât noi ca, clienți cât și ei ca platformă de tranzacționare.

Mă vei întreba poate de ce am ales Coinbase și nu altă platformă.

Ei bine află că pe Coinbase poți câștiga criptomonede și doar învățând despre ele. Este foarte simplu. Și nu este greu deloc atât timp cât răspunsurile greșite nu se iau în calcul ci doar cele corecte și ai dreptul să reîncerci până nimerești răspunsul corect.

Chestia este că acum au băgat și verificare cu ID card. Adică cu cartea de identitate sau permis de conducere. Însă durează doar vreo 24 de ore până să se verifice.

Așa că nu te costă nimic să ai cont de Coinbase. Este total gratuit.

Foarte multă lume din reticență sau din necunoștiință de cauză refuză sau se tem de acești bani virtuali. Și pe bună dreptate. Pentru că criptomonedele sunt foarte volatile și schimbătoare. Totuși câteva măcar acolo de 100 EUR tot poți să-ți cumperi dacă îți permiți pentru că valoarea acestora în timp va crește. Mă refer pe termen lung și foarte lung. Gen aproximativ 10-15 ani.

Și să nu neglijăm acest aspect al timpului. Pentru că nu se mai știe ce o să se mai întâmple pe viitor și nu o să se mai știe dacă lumea va mai lua sau nu pensie, o chestie care de-alungul timpului ba a fost ba nu a mai fost. Așa că dacă vei avea 100 EUR investiți astăzi în criptomonede aceea poate fi pensia ta peste următori 40 de ani să spunem.

Și încă ceva amănunte aș mai da în legătură cu criptomonedele și Coinbase. Este o treabă care poate părea ciudată. Însă să nu uităm că și banii și hârtiile erau ciudate pentru ameridieni atunci când a fost colonizată America. Însă cu timpul au devenit foarte populare. Asta ca să nu mai vorbim despre primele moede de bronz sau de alte metale prețioase de pe timpul Imperiului Roman sau alte imperii.

Până la urmă banii nu sunt totul. Și așa și este. Însă constituie o chestie, un bun indispensabil, adică un lucru de care nu te poți lipsi pentru traiul de zi cu zi în contemporaneitate. Sau poate doar foarte puține perosane reușesc să supraviețuiască fără bani. Însă tot ajutați de cei care îi au. Pentru că, cu bani cumperi bunuri, hrană, îmbrăcăminte și alte lucruri trebuincioase necesităților fiziologice. Cred că mai ții minte piramida necesităților fiziologice din cartea de biologie? Nu?

Apropo, știi care era prima? Dacă nu mă înșel hrana sau alimentația.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.