Inclusiv medici, judecători, polițiști din MAI sau locali de la primării, primari, senatori, președintele. Chiar astăzi dimineață când au luat micul dejun câțiva leuți acolo din banii tăi sau ai mei le-au asigurat o frântură din mâncarea lor.

Și atunci pentru ce ai mușca mâna care te hrănește? Știi cum este proverbul, nu mușca mâna care te hrănește. Pentru că dacă o muști nu te va mai putea hrăni, simplu, nu?

Așa că nu vă mai simțiți intimidați de anumite autorități care încearcă să semene teroare între voi dacă nu ați greșit cu nimic și știți asta, pentru că astăzi sau când ați luat leafa sau plata tocmai le-ați dat să-și mănânce ciorba

Ceea ce mă dezgustă este mândria aceea de jurnalist sau reporter sau amărât de agent de poliție sau medic sau oricine care mănâncă de la stat pentru că mănâncă de la noi și apoi se uită de sus la noi, de parcă am fi vinovați cu ceva.

Ca să nu mai vorbim de ilegalități petrecute, nevinovați care au stat cu zecile de ani în pușcării nevinovați, neputând dovedi nevinovăția, implicit au avut prezumția de vinovăție, deși nu se putea dovedi.

Sunt cazuri și am auzit de crime astupate cu bani, persoane dispărute și tiruri pline cu droguri de mare risc trecute pe lângă organe care se ocupau de un biciclsit pentru că nu avea cască.

Un caz al unui prieten care a expediat o scrisoare către fosta lui iubită din republica Moldova, nu a pus cu aviz de primire iar scrisoare a fost deschisă și aruncată și citită de toți cei care îl invidiau pentru poziția sa. Aceasta este România prezentă și trebuie să o schimbăm cumva.

Și nu mai dați vina pe clanuri că mai omoară câte un „corect” dintr-ăsta, pentru că mulți din clanurile mafiote sunt mai corecți și ar ști mult mai bine să aplice legea dacă ar fi puși să facă asta. Și nu s-ar teme între 500 de interlopi. În timp ce dacă lași un organ între 500 de interlopi aflați într-o reglare de conturi, sunt șanse 99% să fie „răpit la cer”.

Orice pădure are uscăturile ei. Orice comunitate are elementele sale bune sau rele. La fel și în orice instituție, pot fi funcționari care își fa bine treaba și funcționari coruptibili sau corupți.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL