Nu m-au pasionat în mod special criptomonedele. A fost o perioadă de avânt acolo la început. Era la fel ca febra aia a aiurului când toată lumea caută să câștige. Atunci am cumpărat și eu ceva XRP, XLM, Lumeni, și parcă și o zecime de Litecoin. Am mers pe minus. Prețul tuturor cripto a început să scadă constant.

Am luat ca referință prețul Litecoin, și m-am uitat din nou la prețul Litecoin după un an, apoi după doi, apoi după trei. Prețul Litecoin a scăzut de 4 ori. Era acum vreo 3 ani în urmă asta. Adică, cel care cumpăra atunci un Ltecoin, acum era pe minus mult.

Îmi trecuse prin cap să cumpăr un Litecoin, mi se cășunase dar am tot amânat. Și cred că bine am făcut. Ieșeam pe pierdere dacă o făceam. Chiar și așa cred că am cumpărat ceva XRP a căror preț a scăzut drastic și apoi au devenit și nevandabile. Adică XRP nu le mai poți transforma în bani.

Sunt curios dacă se câștigă din treaba asta. Adică sunt persoane care știu să manevreze cripto în așa fel încât să aibă câștig? În orice caz din câte văd pe termen lung nu se câștigă. V-am zis doar cazul Litecoin care cost vreo 300 EUR iar acum e vreo 70 EUR.

Eu nu am făcut profit de pe urma trade-ului cu cripto? Dețineți criptomonede? Ați făcut profit?

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank