Destul cu pauza. Prea mult am lenevit duminica. Asa ca astazi trecem la treaba si o sa vorbim despre un telefon. Ce telefon? iPhone SE

Ma bucur ca il am. Il am de vreo doi ani. L-am luat la mâna a doua si nu pricep de ce dracu nu scrie cu diacritice la toate literele.

In rest are o pata galbena sus in dreapta.

L-am luat cu 700 RON de la amanet din oras la mine.

Principalul lucru pe care vreau sa-l spun despre acest telefon este faptul este al naibii de bun.

Te poti baza pe el in orice situatie. Il scapi jos…rezista. Il scapi in apa sau il uda ploaia il inchizi il pui la uscat si rezista. Plus ca iPhon-urile in general sunt unele dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le-am intalnit vreodata.

Nu ca le laud eu. Si credeti-ma ca nu sunt vreun fanatic dependent de Apple. As trece cu cea mai mare placere pe Xiaomi sau Huawei insa daca cu acesta m-am obisnuit cu acesta ramân. Nu cu acesta pe care îl detin acum neaparat ci cu un SE 2 de exemplu. Sau poate 11 Pro.

Stiu si eu ca pasarea malai viseaza, dar timpurile sau schimbat asa ca-i dam ce viseaza sau daca nu isi procura singura.

Revenind. Mi-as lua iPhone 11 Pro dar ar fi prea de tot. Daca vrei sa-ti cumperi un iPhone SE ca al meu sa-l incerci sa vezi cum e intra aici.

Daca vrei ceva mai nou, un iPhone SE 2 care se aseamana cu iPhone si bineînteles dar are caracteristici tehnice superioare intra aici si comanda. Eu cadou de Craciun o sa am un iPhone SE 2. Acest lucru pentru ca am incredere in marca Apple.

Daca nu ati incercat Apple si aveti fandoseli si aere gen dispret fata de un utilizator Apple nu am argumente sa te contrazic. Daca esti fan Apple am o mie de argumente.