Mă numesc Mindrila Iulian, sunt născut în într-o primăvară a anului 1984 în Bucovina și cam tot aici îmi petrec marea majoritate a timpului.

Ca jucărie preșcolară am avut un abecedar. Cu abecedarul m-am jucat, supravegeat de bunica mea. Așa am învățat alfabetul și să leg cuvinte cu vreo doi ani înainte de a merge la școală, în clasa întâti, adică pe la vârsta de patru ani jumate puteam să citesc și să scriu.

Rezultate excelente nu am avut. Eram printre colegi de ingineri, doctori, avocați, etc, de rang mare, iar eu eram un simplu fiu de muncitor la o întreprindere. Așa că nu am fost favorizat în rezultate și nici atenție deosebită nu mi s-a acordat. Cu toate astea am învățat ce era de învățat pe cont propriu și temeinec, fără ajutor de la părinți, îmi făceam temele singur, pentru că și așa erau destul de ocupați.

Mai târziu în viața de adolescent și de adult, au intervenit alte probleme, de diferite naturi. Acum le privesc însă cu detașare. Poate o să vă scriu o carte cu aventurile mele din tinerețe, pentru că e subiect de film de mai multe genuri.

Școala

Liceul l-am făcut la profil Tehnic, la Electronică. Aceasta a fost voința tatălui. M-am simțit atras mereu de artă și scris. Am vrut să dau la o facultate de artă însă nu mi s-a permis de către cenzorii mei care erau mama și tata.

Mai târziu aveam să fac diferite cursuri printre care și de pictură.

Munca

M-am angajat pe unde am putut pe atunci prin 2003 și imediat după ce am terminat liceul și am luat BAC-ul am intrat direct la muncă. Vroiam banii mei. Și i-am obținut. Cu o parte din ei am întreținut familia iar o parte pe mine însumi. Muncile au fost de mai multe tipuri. Am muncit ca ospătar, ca șofer de taxi, ca muncitor în construcții, vânzător, și chiar și în armată (MApN). Toate m-au condus aici, la scris.

Viața personală

Am o pisică aurie la care țin foarte mult pentru că știe să toarcă foarte frumos, pe nume Evelina. Am avut mai multe relații conjugale cu femei extraordinare, toate plăcute și de care nu-mi pare rău. Am trăit intens și dragostea și ura.

Îmi place să-mi răsfăț pisica, să fac jogging, să merg la sală, să ascult muzică bună, să citesc selectiv. Și îmi place să trăiesc fiecare zi cu intensitate, ca și cum ar fi ultima.

Am vizitat câteva țări ca Portugalia, Olanda, Germania, Republica Moldova.

Blogul

Acest blog îl am din 2017 iar de scris pe un blog scriu din 2011. Scriu pe varii subiecte dar mai ales despre munca la domiciliu, așa numitele remotejobs…

EU ȘI ÎN IMAGINI

blank