Povestea mea:

Sunt născut în anul 1984 dintr-o familie bună cu un tată harnic și inteligent dar cu care nu am reușit să mă înțeleg și fără abilități sociale.

Mama fostă filatoare de pe vremea comuniștilor a muncit din greu pentru o casă și pentru familie. Și-a manifestat dragostea prin bunurile prin care ni le-a oferit, prin hrană și prin bunăstare materială.

A știut să ne pună de mici la treabă și să ne întărească spiritele mie, fratelui meu și surorii mele. Îți mulțumesc pentru asta mama dacă citești.

Am fost un copil pasionat de artă și nu prea normal la cap. Mai târziu în viață am învățat că de fapt aceștia reușesc să facă ceva în viață cu adevărat și să schimbe lumea înspre bine.

Pasiunea pentru artă o port și acum în suflet și nu am încetat să produc artă.

Pe la o anumită vârstă m-am dus la spitalul de psihiatrie pe proprile-mi picioare din propria-mi voință. Pentru o simplă anxietate. Ce-i drept la îndemnul mamei. Motivația ei a fost că sunt prea nervos.

Greșindu-mi tratamentul am “reușit” să ajung din nou acolo. De această data cu o ambulanță și aproape mort.

Am reușit să supraviețuiesc și acolo. Dar nu o să uit niciodată prin ce am trecut, câtă durere am simțit și cât de greu mi-a fost.

Firește că am mers mai departe spre o altă etapă a vieții.

M-am îndrăgostit de o femeie. Nu de cum arată neaparat ci de felul ei de a fi. S-a dovedit a fi o greșeală pentru că m-a trădat.

Cu toate acestea nu îmi pare rău și știu că așa mi-a fost dat să cunosc dragostea, nu am oferit-o doar eu ci mi s-a și oferit. Am iubit-o și nu-mi pare rău. Și în sufletul meu o port și acum.

Despre blog:

Acest site îl am din anul 2016. Scriu pe el pe mai multe arii de interes, uneori postări motivaționale. Pentru că îmi place să încurajez oamenii. Pentru că știu că ei mă ascultă. Și uneori o fac și oameni importanți.

Alteori scriu despre ce îmi vine în minte.

Îmi place să fiu sincer.

Pentru voi:

Dar să știi române, cetățean al României, că, oriunde te-ai duce în lume, orice ai vorbi și orice ai face, eu te iubesc pentru că te-ai născut din națiunea pe care o iubesc. Și știu că poți să te renaști, și știu că poți să renaști. Și știu că nu am uitat istoria! Vom fi bine! Vom fi o țară puternică! Stăpână pe sine și pe situație! Stăpână pe ceea ce are!

Credincioși și cu credință în Dumnezeu am fost de când suntem! Or fără el nu facem nimic!
Sau tot ce facem e în Zadar!

Muncim! Facem să fie bine și ne păstrăm speranța și credința!

Despre ce vreau:

Vreau ce mai puternică țară din lume! Știu că se poate! Și știu că putem!

De-asemeni știu că noi vom domina mult timp. Nu pentru că așa vrem noi. Ci pentru că avem principii și valori iar acestea pentru momentul actual de timp sunt cele sănătoase și care pot asigura supraviețuirea acestei rase…rasa umană, până la următoarea etapă omenirii. Care va fi una bună.

Trebuie însă să ne ținem de treabă și să muncim pentru noi. Nu pentru alții.

Vom face orice să fim! Și să fim primii, cei mai buni în materie de orice, și exemplul pozitiv pentru restul, pentru faptul că omenirea are nevoie. Nevoie de valori. Nevoie de credințe. Și nu false ci cele bune și adevărate. Cele corecte pentru momentul actual!

Poți:

Să mă crezi nebun pentru ce spun.

Sau poți să iei atitudine și să muncești. Pentru țara ta și pentru cei dragi. Să trimiți bani în țară dacă muncești în străinătate. Să revii în țară și să muncești aici.

Doar așa vom putea face să fie bine.

Globalizare? Ne vom pierde. Evident procesul e bun. Identitatea insă trebuie păstrată.

Muncește. Nu mă interesează ce. Vreau să te văd preocupat și interersat să aduci bani în țară.

Vreau să asculți și ce au de zis bătrânii dar în același timp să muncești!

Pentru România!