Cine sunt? Mă numesc Mîndrilă Iulian și sunt un om ca oricare altul. Cu nimic deosebit față de ceilalți oameni doar poate cu un țel înalt. Care anume? De a face din România o țară mai bună, mai respectată și din români oameni.

Sunt născut în Bucovina în anii ’90. Am lucrat pe șantiere mulți ani. Poate eram altceva acum dacă părinții mă lăsau la facultatea de pictură. Era singura pe care mi-o doream să o termin. Cum nu s-a întâmplat după ce am terminat liceul m-am angajat ca salahor pe șantier. De acolo am plecat în armată (pe atunci, anul 2003 armata era obligatorie).

Am terminat-o și pe aceasta după care am revenit la locul meu de muncă. Nevăzând niciun viitor în munca aceasta am tot deraiat și schimbat locuri de muncă…șofer pe taxi, ospătar, soldat în Armata Română, etc.

La un momentdat am ajuns la ceea ce de mic copil îmi plăcea să fac…să vând.

În prezent lucrez ca vânzător la o afacere de familie. E singurul lucru pe care îl fac de vreo paisprezece ani. Deși, sporadic mai vindeam de mic copil.

Pasiunea pentru artă mi-am păstrat-o mereu. Pe oriunde am fost și orice aș fi făcut am desenat sau pictat. Este ceva de care mi-am lipit sufletul și o să păstrez până la moarte, până la ultima suflare.

Acest blog este în forma actuală de prin 2017. Cu scrisul pe un blog cochetez de prin 2010.

Îmi place să scriu și să citesc. Îmi plac mașinile, sportul și iubirea. Urăsc minciuna. Dacă te prind că m-ai mințit nu-mi mai poți câștiga încrederea și ești un om pierdut.

Ce promite acest blog?

Îți pot promite că pe acest blog vei avea de citit minim un articol pe zi, excluzând vinerea când îmi iau zi liberă. Îți pot promite că îți voi aduce zilnic ceva nou care să te ajute prin hățișul vieții și care să te facă om și să progresezi…financiar, moral, social și din toate punctele de vedere. Îmi doresc români fericiți și împliniți. Și cu acest lucru merg mai departe. Înainte spre progres!