Salut! Bine ai venit pe blogul meu. Eu sunt Iulian și sunt născut în ’84 în nordul Moldovei în regiunea cunoscută drept Bucovina.

Am început să scriu mai serios pe acest blog din 2017, cu toate că și înainte mai cochetam cu scrisul.

Ca orice copil mi-am urmat cursurile școlii generale în localitatea în care locuiam. Liceul tot acolo l-am făcut, reușind să-mi iau BAC-ul cu o notă satisfăcătoare și bună pentru a intra la aproape orice facultate. Nu am vrut însă decât la una, cea de artă, la care nu am fost lăsat pe atunci de părinți. Așa că mi-am luat gândul de a mai face vreo facultate.

După școală a urmat munca. Grea, pe șantier, pe unde am putut. Am lucrat ca șofer pe taxi, ospătar, zidar, SGV în MApN, etc. Le-am făcut aproape pe toate. Pe oriunde am mers și orice am făcut m-a urmat ca o umbră pasiunea pentru artă. Așa că atunci când am timp pictez sau creez designe-uri. Am devenit conștient de faptul că voi iubi asta până la ultima suflare.

Ca orice tânăr care nu mergea la facultate a trebuit să fac armata (stagiul militar obligatoriu). Și am făcut-o. La pompieri. Cea mai grea armă pe atunci și cu solda cea mai mare. Nu mi-a prins rău și nu regret. Am învățat disciplina și ce înseamnă să asculți.

După armată m-am reîntors pe șantier. Îmi trebuiau bani iar pe șantier îi câștigam. Drept că muncind din greu.

La un moment dat am cedat psihic și am avut un șoc nervos. Am plătit pentru asta scump. Și încă plătesc. Dar cum spuneam și unei persoane dragi mie, eu am făcut fapta, nu altcineva. Eu nu am putut să gestionez situația respectivă, eu cel care sunt și acum. Îmi asum și regret. Mi-a părut rău și atunci și îmi pare și acum. Am de suferit pentru acea faptă. Însă nu e nimeni de vină decât eu însumi.

Meseria de bază pe care o practic este cea de vânzător la o mică afacere de familie. Îmi place pentru că întâlnesc diferiți oameni cu personalități diferite. Unii cer câte un sfat, alții îl oferă. Acest job (pentru care îi mulțumesc mamei până la cer și înapoi) mi-a oferit posibilitatea de a cunoaște multe persoane și de a învăța să iubesc oamenii.

Pe acest blog scriu din plăcere. Și atunci când simt nevoia să spun ceva în mod public. Un proverb chinezesc spune că fiecare avem trei fețe, cea publică, cea din familie și cea când suntem doar noi cu noi înșine. Mie însă îmi lipsesc două. Așa că pe cel care mă întâlnești personal așa sunt peste tot, oriunde aș fi.

Pe acest blog mai scriu pentru a ajuta și învăța oameni cum să facă diverse chestii, tutoriale. Îmi place să explic și să ajut cu lucrurile pe care știu să le fac. În majoritatea IT, WEB și tech.

Îmi plac motoarele, ATV-urile și mașinile. Să fac sport, mișcarea și exercițiile fizice.

Dacă vrei să-mi spui ceva, indiferent că ți-a murit pisica și nu ai pe cine să suni la ora aia sau nu știi cum să faci vreun lucru la PC și ai nevoie de ajutor, te rog folosește pagina mea de contact. Sau trimite-mi un mesaj pe WhatsUp (+40745289999). O să te ascult și să te ajut cu plăcere dacă îmi e în putință.

Eu și în imagini: