În ceea ce privește deschiderea unei afaceri din scris treaba e că nu este pentru oricine. Vă mai spun una de la mine și gata, majoritatea scriitorilor nu dorm noaptea și beau cafea multă.

De ce spun că nu e pentru oricine? Trebuie să ai un minim de talent pe care eventual să-l dezvolți. E ca treaba cu talantul din Biblie, primești talent, dar trebuie să-l înmulțești.

Talentul ar putea spune unii, nu e tot una cu talantul. Ba bine că poate fi. Meseria e brățară de aur. Cu ceea ce știi să faci, cu ceea ce știi să faci faci bani. Prin urmare „talantul” despre care se vorbește în Biblie poate fi și avere sau bani, dar poate fi și o deprindere, sau i îndemânare pe care să o perfecționezi.

Așa este și cu scrisul. Omul a căutat întotdeauna să facă lucrurile cât mai bune. Însă, culmea, chiar cele care nu atingeau perfecțiunea și erau cât mai umane, acelea erau iubite.

Erore Humanum Est. Nu există om fără greșeală.

Scrisul poate fi înbunătățit. Scrisul poate fi îmbunătățit din punct de vedere tehnic, dar poate fi îmbunătățit și din punct de vedere a ceea ce transmite.

Și nu în ultimul rând scrisul este o manifestare. Scrisul poate folosi și pentru a transmite instrucțiuni sau informații. Scrisul poate fi folosit pentru a induce stări. Și pentru altele. De exemplu pentru a ține evidențe.

Te poți apuca de scris pe un blog, mai ales dacă altora le place ceea ce tu scrii. Din asta îți poți câștiga și traiul.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank