Nu am cunoscut-o. E posibil să-i fi accesat blogul de câteva ori. În general oamenii sunt foarte entuziaști când pleacă undeva, mai ales dacă nu au mai fost niciodată plecați. Cred că acolo este totul bine. E normal.

Am fost în Olanda. Nu vreau să sune a descurajare pentru femeia asta dar acolo întâlnești tot felul de specimene. Gen drogați care conduc fumați la volan și alte chestii. Iar în industria în care am lucrat acolo era o nebunie totală. Am mai fost și în alte țări însă în Olanda mi s-a părut cel mai nașpa.

În general când începi să te confrunți cu realitatea și cu faptul că nimeni nu dă doi bani pe tine pentru faptul că tu vii din România și ești dintr-o țară săracă, o faci din mers. Pentru că ai de mers la muncă. Nu știu dacă această femeie și-a găsit și job sau va profesa tot în blogging. Pentru că la un momentdat banii se termină și trebuie să trăiești din ceva.

Însă dacă și-a găsit un job dintre cele obișnuite pe care majoritatea românilor din Olanda le au, probabil îi va fi foarte greu. Pentru că nimeni nu te menajează, și în realitate chiar se țipă la tine dacă nu muncești cum trebuie. Halal străinătate nu? Parcă era mai bine acasă…Aveai o poziție, un cuvânt de spus. Însă acolo trebuie doar să înghiți rahaturi, din partea colegilor, din partea șefilor, și să mai și muncești.

Oricum, îi doresc succes!


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank