Timpurile se schimbă. La vremuri noi, oameni noi. Nu este ușor să câștigi bănuți nici online și nici offline. De multe ori intervine factorul uman, în mai toate. Muncind online poate fi mai greu decât în offline din mai multe puncte de vedere.

A face bani necesită răbdare, dedicație și suport, adică sprijin, măcar din partea unui singur om. Alții o fac și fără sprijin, însă este mai rar acest lucru, și mai greu.

Trebuie să te apuci de o meserie și să te ții de ea. Fie că este scris, fie că este grafic design, fie că este programare, nu are importanță, important este să o faci, să te ții de treabă.

Desigur, poți cădea și în extrema cealaltă, adică poți munci prea mult. Nici acest lucru nu e bun. În offline te poți apuca de diverse chestii, în caz că vrei să devii antreprenor, fie vinzi ceva fie oferi vreun produs sau serviciu.

În online ai mai multe opțiuni. Poți dezvolta vreo aplicație care să schimbe lumea, de ce nu, sau poți inventa un nou motor de căutare. Posibilitățile sunt nelimitate. Începe doar să o faci. Începe cu primul pas. Nimic nu a fost construit într-o singură zi. La fel și afacerea ta poate crește, dar nu o grăbi, ci crește-o treptat.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank