Personal îmi place să muncesc pe proiect. Am de dus o lucrare la sfârșit…știu că pierd 2 nopți și 3 zile (dar de fapt le câștig) și mi-am terminat treaba, și m-am luat de-o grijă.

Am acum în lucru niște picturi, în parte hobby, în parte au legătură și cu banii, pentru că sunt de vânzare. Nu sunt puține, dar am ales să muncesc pe proiect, și cred că știu să fiu eficient în asta.

Când mă bag cu capul în treabă nu ies până nu văd tot gata. Linia de finish e ceea ce mă motivează. O dată ce am trecut-o pot să mă așez și să-mi fumez țigara de după.

Cineva spunea că sunt capabil și la organizare și motivare. Nu-l contrazic. Da, pot motiva unul sau mai mulți oameni care se simt împotmoliți să ducă treaba la bun sfârșit, și da am făcut-o.

Partea faină este faptul că este un hobby, pictură, și am de terminat mai multe mici obiecte de artă care îmi stau pe cap de vreun an. Este un proiect personal.

Le aveam în plan. Acum a venit momentul lor. Și încep. Am mai făcut-o și am făcut-o bine. La scală cum s-ar zice, muncă industrială sau cum vrei să-i mai spui. Și a ieșit și banul.

Voi munciți pe proiect și offline? Cât timp puteți trage cel mai mult de voi fără să cădeți morți de oboseală în pat?

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank