Răspunzând la comentariile negative nu faci decât tot tu să ieși în pierdere, fie că tu câștigi bătălia, fie că el, comentatorul. A nu se crede că sunt zen, pentru că nu sunt, și uneori chiar mă enervez. Latini suntem.

Așadar, dacă tu, răspunzi printr-un comentariu mai bun, nu faci decât să-l înveți pe hatter, care va deveni și mai bun ca tine. Și astfel prost fiind, învață de la tine cum să vorbească și să se exprime. Nu trebuie să te enervezi așadar, nu trebuie să provoace în tine reacții, să reacționezi, sau cel puțin nu la modul vizibil sau intens. Repet, la comentarii negative mă refer.

Răspunzând mai slab, e și mai rău, pici de prost.

Pentru că, comentatorul negativ, hatterul, studiază răspunsul pe toate părțile, are timp mult de research, se gândește și ți-o toarnă. De obicei o face subt anonimat, din spatele unui ecran de telefon, fără poză de profil, sau cu avatar, subt un pseudonim. Și acest hatter este frustrat, este deranjat de ceea ce tu spui, pentru că el nu are păreri proprii sau vrea să se afirme, pe spatele tău, care ai un nume.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank