Scrisul nu va dispărea prea curând de pe bloguri cu toate că totul tinde să se mute pe YouTube sau Poadcasturi. Termenul de blog nu mai are semnificația de jurnal online. De loc unde scrii despre ce ți s-a întâmplat sau gândurile tale. Aşa că poți scrie despre tehnologie, despre aplicații, review-uri sau despre metode de făcut bani pe net. Practic despre orice.

Important este să fie conținut de calitate cu cât mai puține greşeli gramaticale (nimeni nu e perfect). A fi original e una dintre chestiile cele mai importante. Sau a oferi ceva ce cititorul are nevoie. Informații, tutoriale, chestii gândite sau spontane.

A mai apărut încă o categorie de bloggeri – Teentblogeri. Aceştia scriu pe mai multe nişe. Este o categorie nouă şi se potriveşte celor care au cunoştiințe şi interese în varii domenii. Poți scrie despre aplicații într-o zi, despre blogging în altă zi şi despre finanțe personale în alta. Atât timp cât conținutul este de calitate şi oferă plăcere imediată sau informația de care ai nevoie este în regulă.

Desigur nimeni nu se va supăra dacă te focusezi pe o anumită nişă. Însă cum am spus, se poate şi asta şi cealaltă atât timp cât ştii ce scrii iar conținutul este calitativ.

 

 

Castiga bani cu Daedalus