Acest articol este atât pentru cei care au deja un blog cât și pentru cei care intenționează să-și facă unul.

De multe ori te pomenești cu „foaia albă” în față și cu dureri de cap. Știi că trebuie să scrii, pentru că nu ai investit bani și efort până acum degeaba, dar nu știi despre ce.

#1 Scrie recenzii

Poți recenza orice. De la telefoane, produse electeocasnice, cărți până la mașini. Sunt multe persoane care caută pe Google păreri despre un anumit produs sau serviciu, scriind o recenzie vei aduce vizitatori în plus pe site.

#2 Scrie articole de tip tutorial

Un articol de tip tutorial va fi întotdeauna binevenit pe web. Mereu există căutări despre cum se face una sau alta. Spre exemplu eu am scris deapre cum poți face un cont de PayPal sau despre cum poți traduce o temă WordPress. Articolele sunt accesate și acum în număr mare. Poți scrie chiar și despre cum se poate face o adresă de email. Articolul trebuie să aibă și imagini explicative (screenshots). Însă asta poți face și în Paint.

#3 Scrie despre ce este în trend

Spre exemplu acum peste tot se scrie despre războiul din Ucraina. Anterior în centrul atenției bloggerilor era pandemia.

Așadar, vezi ce este în trend și scrie despre acel lucru.

Despre orice ai scrie studiază-ți concurența și scrie mai bine decât ei.

#4 Scrie ghiduri

Oamenii mai caută despre cum să faci cutare sau cutare lucru. Cu sfaturi și tot tacâmul. De exemplu cum să faci un blog și să ai succes cu el. Așa că dacă tu știi să faci un lucru de ce nu ai atrage trafic scriind despre cum face.

#5 Scrie despre întâmplările din viața ta

În general oamenii au o curiozitate morbidă când vine vorba despre viața unei persoane și nu se pot abține să nu citească. În plus ei pot învăța din experiențele tale.

Scrie despre toate acestea și încearcă să o faci mai bine decât cel ce a scris deja despre asta.