Apărea în știri acum câteva zile în urmă precum că o bine-cunoscută față bisericească ar fi fost acuzată de viol. Cică fapta putea fi susținută cu probe. Chiar de ar fi real eu zic că fiecare pădure își are uscăturile, ei, și nu poți condamna o tagmă întreagă pentru un singur element.

Bărbătește vorbind, nu i-o fi dat femeia pizdă, omul era în călduri, așa că enoriașa era și ea, a picat, s-au simțit amândoi bine, după care târfulița a reclamat. Pentru că părintele nu i-a dat bani, cu bani ar fi scăpat.

Nu cred eu că a bătut-o și a legat-o părintele, în gen viol de ăla de Vaslui. Eu zic că a picat nefututa în pulă. Și ca să știe toată lumea că s-a futut și ea cu cineva când nimeni nu mai voia să o fută, a mers la poliție.

Nu-i țin apărarea nici preotului. Dacă vrei să fuți, mergi la târfe pe Publi 24, nu te știe nimeni, dai banu, fuți și pleci. Cam asta ar fi trebuit să facă părintele dacă soția lui nu-i dădea pizdă încât să-l domolească.

Acum avem două vedete, împulita și părintele.

Nu poți judeca toată tagma preoților pentru unul sau doi. La fel cum noi ăștia bloggeri nu suntem toți cei mai buni, cei mai corecți, nici noi nu ne respectăm mereu etica profesională. Or poate Cetin e gelos că Visarion a tras la buci și el nu.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank