Citisem mai demult ceva legat de acest subiect. Văzusem și un documentar despre persoane asexulae. Adică, care nu sunt interesate de sex. Tipul respectiv milita pentru nu-ș ce drepturi sau ceva de genul. Iar ideea era că pentru el e Ok.

Îmi bag pula. Atunci stau și mă cândesc cum plm se mai înmulțește rasa?

Desexualizarea este un subiect ascuns și bine pitit. Se urmărește, și am avut acces la această informație prin prisma meseriei pe care o practic, se urmărește desexualizarea. Adică bărbatul și femeia să fie bărbat și femeie doar la nivel cultural.

Or plm, stau și mă gândesc ce se întâmplă și ce ne-o mai fi așteptând.

Mă gândesc că or să se roage pizdele să le violeze vreun bărbat și nu o să se găsească nimeni să facă treaba asta.

Nu e un subiect cu care să glumești. Desexualizarea este un proces care deja a început. Numai că nimeni sau aproape nimeni nu știe de el, decât cine trebuie. Este un subiect despre care nu se discută în prezent dar care există. Este un fenomen prezent în societate și în lume dar care nu este remarcat sau foarte puțin remarcat. Este în spatele cortinelor.

Nu zic că egalitatea de drepturi dintre un mascul și o femelă este rea. Dimpotrivă. Dar de aici și până la oprirea înmulțirii rasei umane prin inducerea în conștiința publică comună că toți suntem la fel d.p.d.v sexual este cale lungă.

Suntem diferiți. Așa ne-a lăsat divinitatea. Cu pizdă și pulă. Or nu poți să vrei să ne facem a crede că aceste două organe nu sunt distincte. Și ca atracția să nu mai fie.

Va exista oricum în ciuda tuturor ciudățeniilor și ciudaților care urmăresc tot felul de scopuri în interesul propriu. La fel ca în gen rasa ariană, urmărită de naziștii din al doilea război mondial. Nu erau puri, dar considerau pe toți care nu corespund impuri. În schimb ei înseși erau niște drogomani care se dopau cu metanfetamine. Toximani. Ca apoi să se considere puri, și să dorească eliminarea lor, a celor din afară.