Declarația unică ANAF se va depune începând de zilele acestea doar online. Este vorba despre declarația pentru persoanele care obțin venituri din activități independente sau a celora care nu obțin venituri dar vor să plătească contribuția pentru sănătate.

Declarația unică se poate depune până pe data de 15 martie 2019. Cei care vor depune înainte de acest termen vor avea parte de bonificații. Să înțeleg că acum e la promoție iar strategia e preluată din cea a magazinelor online care vând produse digitale sau servicii online. Plăteşti mai repede ai reducere. Fain. Ce să spun. În fine.

Cum rămâne însă pentru cei, şi sunt foarte mulți, care nu au un amărât de laptop să-şi descarce PDF-ul cu declarația. Căci nu este un PDF normal ci unul inteligent care poate fi completat cu date.

Cum rămâne cu bunica, unchiul de la țară care nu ştiu să folosească un laptop. Rămân la mâna nepoților. Şi la mila funcționarilor de la ghişeurile instituției, care ne cere tot mai mult și schimbă tot mai des formulare şi legi.

Sursa