Dostoievski este cel mai fin psiholog al laturii întunecate a umanității, a perfidității, a josniciei, a gândirii suicidare, a jucătorilor de jocuri de noroc, a pușcăriașilor, a bogătanilor care-și asupresc servitorii, și așa mai departe.

A fost un scriitor rus și cel mai important de felul său din literatura universală. A fost condamnat politic pentru că era împotriva regimului de atunci și probabil dacă ar fi trăit acum ar fi fost și împotriva regimului lui Putin având vederi pacifiste.

A fost epileptic și a murit de o criză de epilepsie. La moartea sa au participat atâtea persoane încât coada se întindea pe un kilometru. A fost apreciat așadar ca scriitor mai spre sfârșitul vieții sale și tot atunci a început să câștige mai serios din ceea ce scrie.

Am citit majoritatea lucrărilor sale iar ca și caracteristică principală a scrierilor sale este faptul că redă trăiri umane de o manieră incredibilă. Te face pur și simplu să simți ceea ce el zugrăvește în scris.

Iar ca bloggeri nu veți citi doar bloguri. Este important să citești tot ce-ți pică la mână pentru a-ți dezvolta vocabularul și pentru a-ți lărgi orizontul cultural.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank