Activitatea de blogger poate nu mai este la fel de căutată ca cea de influencer pe TikTok, YouTube sau altele alte rețele, însă cu siguranță încă se fac bani frumoși din asta.

La început oamenii își făceau un blog doar pentru a scrie. Mai târziu s-au prins că pot să și câștige din asta, uneori sume mari de bani, care meritau efortul.

Alții încă mai scriu doar de plăcere, pentru a se exprima, alții o fac la nivel de antreprenoriat, în sensul că sunt profesioniști și aceasta este activitatea care le asigură traiul și încă ceva în plus.

Indiferent de ce ți-ai propus cu blogul tău, cred că ar fi bine să știi câteva lucruri despre blogging, SEO, content making, și altele ce au legătură cu asta.

Din fericire există câteva site-uri de unde poți afla cum să faci să ai conținut de calitate și care te învață sau din care poți învăța multe chestii faine legate de blogging. Iată care sunt acestea:

Copyblogger– aici afli  multe chestii interesante despre blogging, mai ales despre conținut, și cum ar trebui să fie acesta pentru a putea fi atractiv. Este bine că scrii, dar cel mai bine ar să o faci și la un nivel mai profesional. Pe acest site afli cum. Au și un curs la care te poți înscrie.

Ahrefs – este atât un tool SEO cât și o sursă de informații despre ce merge în materie de blogging și ce nu, gen care subiecte sunt de actualitate, cât ar trebui să fie articolele de lungi pentru a fi mai bine rankate de Google, etc.

Shoutmeloud – este blogul unui indian. Nu este foarte cunoscut sau titrat pe la noi însă are conținut de calitate și informații ce îți pot folosi legate de blogging și de monetizarea lui, adică despre cum poți și câștiga bani din el.

Dojoblog.ro – este o bloggeriță româncă, care s-a stabilit în SUA. Citind de pe blogul ei, când eram mai pe la început, am aflat multe chestii utile printre care și ce plugin-uri am nevoie, care sunt utile, și alte tips-uri.

Dacă vrei să-ți deschizi și tu un blog începe prin a cumpăra domeniu.ro și hosting AICI pe link, nu te costă mai mult de 200 RON, pe an, pentru ce ai nevoie la început. Merită însă, dacă tot e să scrii, dacă tot e să faci blogging.

Îți va părea rău mai târziu dacă nu o vei fi făcut-o pe domeniu.ro propriu, pentru că poți pierde oportunități de a câștiga bani. Site-urile gratuite nu permit monetizarea, adică nu poți câștiga bani cu ele. Odată cu trecerea timpului apar și clienți și oportunități de a câștiga bănuți!

Succes!

Un articol mai detaliat despre cum poți face un blog am scris AICI.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank