Mai tata…as pleca intr-un concediu. Da’ cum am mai mult de munca in perioada asta, si sunt aglomerat, mai aman. Da’ nu stiu cat pot s-o fac. Ca deh…toata lumea pleaca si eu nu? Da’ ce, am mancat jaratec?…

Pana una alta imi mai iau asa cate jumatate de ora liber, ma intind pe iarba, si ma uit la un rau din apropiere. Imi limpezesc gandurile. Sunt si pesti acolo…

Da’ nu va spun ca m-am bagat si cu picioarele in apa. Era calduta. Am venit din micul meu concediu de jumatate de ora, pe care mi l-am luat singur, ceva mai relaxat. Nu am cheltuit nimic, pentru ca era la 2 minute de mers pe jos, la 30 de metri am un rau, si cand sunt mai aglomerat, cand sint ca se aduna ganduri, ies si ma duc la rau si la pestii din el sa-i privesc. Nu-ti mai spun ca am si prins. Dar asta e alta poveste.

Asa ca daca te simti asa mai…de cap, ia o pauza, priveste natura. Si vietatile din ea. Te regasesti pe tine atunci. Natura intotdeauna iti va da o stare de bine.

Chestiile tehnice, mai putin.

O duminica placuta. Ma duc iar intr-un mini concediu, sa mai admir chestii interesante. Stii, stau asa si-mi imaginez ca aici in sat la mine e o statiune turistica, si urc muntele, caut ciuperci, mure, ma uit la veveritele din padure.  Am vazut chiar si caprioare mai demult.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank