Poate în primul rând că îți place. Îți place să scrii, și din acest motiv poți să scrii pe un blog. Poate îți place să scrii chiar pe un blog, să-ți faci cunoscute opiniile și vocea. Articolul 30 alineatul 1 spune că ai dreptul la exprimare iar Articolul 30 alineatul 2 spune că cenzura de orice fel este interzisă. Așa spune Constituția României.

Când am început să scriu, prin 2011, pe un blog, scriam de plăcere. Scriam ca un nebun, mult, ce-mi trecea prin minte. Nu scriam deloc bine, poate ceva mai corect gramatical. Am văzut că pot să mă țin de treabă pe un site free, pentru care nu plăteam nimic, așa că mi-am cumpărat un domeniu, hosting, și temă și am început să scriu, mai serios.

Am abordat diverse subiecte, de la sănătate, fitness, sport, subiectele zilei din știri, bani online, până la subiecte politice și sensibile.

Scriu și acum, cu aceeași vervă, cu aceeași pasiune, mai disciplinat, adică nu mai scriu doar din enfază, când cred eu că am o idee genială despre care lumea trebuie neapărat să știe de ea, altfel ar muri, ci scriu pentru că am blog, și trebuie să scriu pe el, acesta fiind unul dintre job-urile mele. Așa că pot spune că atunci când scriu sunt la job, îmi fac treaba, și chiar așa e.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.