Munca online nu este una dificilă dar nici ușoară. În ce sens este dificilă și în ce sens este ușoară? Este dificilă pentru că trebuie să stai cu ochii în monitor și uneori și de cele mai multe ori nu ai colegi de muncă lângă tine. Este ușoară pentru că nu este nimic greu de ridicat, muncești de la un birou, sau de unde vrei tu.

Cine credea că nu se pot câștiga bani online greșește. În funcție de cât de mult ești dispus să sacrifici din timpul tău și să ți-l petreci muncind online, de pregătirea și inteligența ta, de capacitatea și disponibilitatea ta de muncă vei face bani. Care uneori pot fi și foarte foarte mulți. Să nu uităm de Jef Besos sau de Elon Musk.

Iată care sunt motivele pentru care trebuie să muncești online, mai exact:

#1 Muncești de unde vrei tu. Dacă ai deja un loc de muncă și vrei să te ocupi de un side-gig precum fac eu, cu blogul acesta, poți munci și de la locul tău de muncă, atunci când ai timp. Poți munci de pe o plajă, poți munci de la un restaurant, poți munci de pe o terasă, de la o rudă de-a ta atunci când ești vizită, etc.

#2 Muncești când vrei tu. Vrei să muncești noaptea când nu te deranjează nimeni și copii dorm? Te poți concentra mai bine atunci. Da. Online, de la laptop, o poți face. Sau chiar de pe un simplu telefon. Poți munci sâmbăta, dumineca, lunea, dimineața sau poți să-ți iei pauză două săptămâni, sau poți să nu-ți iei pauză doi ani.

#3 Câștigi câți bani vrei tu. Limita practic la câștiguri online ți-o stabilești tu. În funcție și de cât timp muncești, cu ce te ocupi, poți câștiga groazde bani sau 2 EUR.

Iată care sunt motive pentru care nu trebuie să muncești online:

#1 Ai altceva mai bun de făcut. Poți să ai altceva mai bun de făcut, ca un job foarte bine plătit offline, de exemplu poți lucra într-un siste1m organizat precum sistemul militar. Or atunci nu mai ai timp sau cel puțin nu prea mult să muncești online.

#2 Nu te ține vederea. Atunci când muncești online trebuie să stai în fața unui laptop. Majoritatea laptopurilor, a ecranelor lor mai bine spus, strică și dereglează vederea dacă stai mult timp cu ochii în monitor.

#3 Nu simți asta. Simți că laptopurile și mașinăriile nu sunt de tine. Te simți mai bine sădind și îngrijind flori. Și atunci faci asta. Te simți mai bine plantând și recoltând decât stând în fața unei mașinării. Și atunci faci asta.

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank