Am promovat tot felul de suplimente nutritive. Le-am promovat sau doar am vorbit despre ele pentru că le-am încercat și sunt bune. Nu zic bune la gust, adică gustoase, că poate or fi și unele care mai sunt. Nu. Pentru că sunt sănătoase, și nu doar atât, pentru că te fac să te simți Ok, atunci când nu ești.

Uneori sunt bune. Recomandat este să îți iei vitaminele, enzimele și mineralele din alimentație. Tot ce este din afara alimentației, ce este prelucrat, inclusiv vitamine, sunt droguri. Pare comic ceea ce spun eu acum. Deși nu dau dependență, cum ar fi vitaminele, nu pățești nimic dacă nu le mai iei, nu intrii în sevraj dacă nu iei vitamina B sau Zinc, sunt droguri, pentru că sunt cumpărate de la drogherie, adică de la farmacie. Drogherie fiind un cuvânt mai vechi al farmaciei.

Așa că recomand să te alimentezi bine și cât mai variat cu tot felul de fructe și legume de sezon. Cireșe, pepene, fragi, căpșune, etc. Din ouă, lapte și așa mai departe îți iei anumite enzime și vitamine de care ai nevoie. Încearcă să cumperi de la țăran de acasă ouă și carne.

Mai tot ce este în comerț din carne sunt „animale îmbălsămate”. Carne conservată…mortăciuni. Aveam un câine și i-am aruncat o bucată de salam, bun și gustos, dar pe care a refuzat să-l mănânce după ce l-a mirosit, și nu era expirat. Vă dați seama ce mâncăm noi.

Când, uneori, din lipsa posibilității sau pentru că, corpul tău pur și simplu nu asimilează acele alimente, poți încerca o forțare, o suplimentație, cu diferite feluri de enzime, oligoelemente, vitamine, minerale, etc. Întreabă-ți medicul, farmacistul, sau încearcă chiar tu să alegi un complex de vitamine, care crezi că ți-ar ajuta.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank