În primul rând trebuie să vă spun că acum dețin un telefon cu taste maxcom și care costă 89 RON. Nu mă mai bârâie notificările, primesc doar apeluri audio, nu mai sunt deranjat de update-uri sau cei care trimit mesaje aiurea pe WhatsApp sau Messenger-ul de la Facebook. Pot să spun că o perioadă cu genul acesta de telefon voi lucra:

blank

În afară de asta, bateria ține cel puțin 3 zile încărcată. Și zic că l-aș putea folosi 1 an de zile fără probleme. 89 de lei împărțit la 12 luni de zile, mă costă mai puțin de 10 lei pe lună un telefon.

Urăsc smartphone-urile pentru că mufa ai de la încărcare, aia internă, nenorocita aia de mufă, se uzează repede. Sunt mai tot timpul on the go așa că puneam la încărcat, lăsam un pic, chiar până e full bateria, apoi scoteam. După câteva luni apăreau probleme la încărcare. Mufa internă trebuia schimbată, 250 RON trebuiau scoși din buzunar. E doar smart, e normal să coste mai mult.

Am pățit chestia asta două ori, același telefon. Nu mai pun că credeam că e din cauza încărcătorului, așa că am schimbat și încărcătorul care și ăla m-a costat, mult.

Pentru că, deși costă mii bune de lei în raport cu alte telefoane, telefoanele cu taste sunt mai fiabile pentru cei care urăsc să stea cu capul în telefon la stația de autobuz și urăsc pe cei care doar asta fac.

Când începeau să aibă probleme la încărcat se manifesta în felul următor: în anumite poziții încărca, în altele nu. Trebuia să-i caut poziția, ba mufa, ba cablul, ba morții lui. Stăteam efectiv 30 de minute uneori nu să-l încarc ci doar să-i găsesc poziția cablului, să potrivesc în așa fel mufa, încât să încarce nenorocita lui de baterie.

Și din acest motiv nu mi-aș mai cumpăra unul foarte scump. Emailurile pot să le citesc și pe laptop, chiar dacă nu pe loc, ci verific periodic. La fel și alte chestii la care răspundeam instant.

Pot spune că fără smartphone și cu telefon cu taste e mai simplu și frumos, mai ales că nu sunt un fan înrăit al selfi-urilor și pozelor. Mai ales că nu vizitez des Turcia, Egipt, Italia să-mi las pozele pentru a muri confrații de oftică.

Am avut One Plus 3T, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, SE 1, Samsung-uri, OPPO, ZTE, și altele. M-au costat o căruță de bani. Și asta în decursul a doar 5 ani.

Așa e că economiseam mai mult dacă aveam un simplu telefon cu taste? Mai ales că mi se aplică și nu am nevoie să stau cu ochii în candy crush sau Facebook ore întregi în timp ce aștept în stație?

 


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank