Să câștigi banii pentru un trai decent pe net nu mai este un moft în aceste vremuri în care suntem mai mult izolați în casă din cauza pandemiei de Covid. Multe multe persoane își pierd locurile de muncă. Așadar a lucra pe net și a câștiga bani pentru tine și familia ta devine uneori chiar singura opțiune viabilă.

Lucrui de care ai nevoie pentru a câștiga un trai pe net

1 Laptop

În primul rând ai nevoie de un laptop. Un laptop este esențial pentru a putea face bani serioși pe net. Laptopul sau PC-ul sunt unelte care pot fi utilizate și în mod pozitiv. Poți învăța de pe un laptop, poți câștiga pâinea ta și a copiilor folosind un laptop sau poți învăța pe alții ceea ce știi. În vremurile din trecut exista tiparnița, un lucru care s-a inventat pentru a tipări cărți. A fost o unealtă ce s-a dovedit utilă deoarece multe persoane puteau împărtășit din cunoștințele lor sau ale înaintașilor lor, și era și acolo o pâine de câștigat.

Așadar ce laptop să alegi? Îți sugerez ca la început să alegi un laptop nu prea scump, însă să fie și de calitate. Ți-l recomand pe ACESTA  de pe Emag, care este asemănător cu al meu. Își face treaba bine. Apoi, după ce vei fi câștigat îndeajuns și ai bani și de investit în scule mai scumpe poți să-ți cumperi unul ca ACEST. Inevitabil la un momentdat laptopul va crăpa. Se va strica. Așadar după ce ai adunat o oarecare sumă poți inestii banii într-o sculă mai bună, pentru că oricum vei avea nevoie.

2 Windows

Acum că ai cumpărat laptop ai nevoie de un Windows. Există pe piață și Windows-uri scumpe, și Windows-uri ieftine. Cele mai scumpe, precum ACESTA, poate fi folosite de mai multe ori. Adică îl poți dezinstala și reinstala când vrei tu. Este folositor în cazul în care vrei să dai un refresh total laptopului tău, în caz că nu mai funcționează și problema poate fi rezolvată cu o simplă reinstalare. Mai bine dai banii pe un Windows decât să arunci laptopul și să-ți cumperi altul.

Așa că, cumpără-ți un ACEST Windows de pe Emag și instalează-l sau roagă pe cineva să ți-l instaleze pe laptop.

3 Smartphone

Când îți cumperi un smartphone pentru a face bani pe net, cumpără-ți unul bun, a cărui baterie ține mult și care rulează repede. Ți-l recomand pe ACESTA. Am avut unul asemănător care se mișca excelent și își făcea treaba foarte bine. Este important să ai un smartphone bun pentru ca să-ți poți citi mailurile imediat ce îți ajung în inbox. Pentru asta trebuuie să activezi notificările la aplicația ta de mail. Unele mail-uri pot fi importante. Unele pot veni de la diverse site-uri sau aplicații despre care vorbesc pe acest blog și care îți oferă oportunități de a face bani.


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank