Primul meu iPhone a fost 4S. Si nu m-ia parut rau de acest contact cu tehnologia. A crapat la un moment dat, cum era si firesc, dupa 3 ani utilizare intensa.

Am facut tot ce am putut pentru el pentru ai prelungi viata. Am schimbat baterie, ecran, capatul mufei interioare. Tot.

La un moment dat nu a vrut sa se mai deschida si pace. Poate l-as fi putut repara si de data asta insa oricum era vechi si fiind de doar 8 GB, oricum nu mai aveau loc update-urile. Vorbim aici deja de 2015.

A urmat un iPhone 5 care a picat in apa si s-a ars. Era luat pe abonament, unul destul de scump. Includea garantie si asigurare. De la Orange.

Nu am primit nici garantie si nici asigurarea. Fireste, fiind din vina mea asigurarea nu intra in calcul. Dar garantia? M-am lecuit de abonamente la Orange. Pacaleala treaba asta cu asigurarea. Rahat!

Mi-am cumparat anul asta 2018 un SE. Fara abonament fara complicatii. As fi avut bani si de iPhone X. Insa nu m-am avantat asa mult. Se pot strica, sparge, pierde si ar fi fost prea mare paguba. Am si acum SE-ul si de pe el scriu aceasta postare.

 

Sunt bune, sigure si se misca repede. Singura chestie care ma deranjeaza este ca nu se incarca bateria cand e frig afara, daca priza e afara.

Si am nevoie de asta deoarece petrec mult tim afara.

Chestiile faine sunt sunt faptul ca te poti loga pe site-uri prin Touch ID. Si subliniez, sunt sigure, nu se viruseaza.