Daedalus este un website de sondaje de opinie cu care poți câștiga bani răspunzând la sondaje de opinie.

Este un website serios care chiar plătesc.

Dacă vrei să-ți faci cont pe Daedalus Online fă-ți AICI.

Ce ar mai fi de spus despre acest website? Am mai scris în trecut despre Daedalus dar era la modul comun. Adică vorbeam despre mai multe wbsite-uri la un loc. De data aceasta însă o să vorbesc strict despre Daedalus Online.

Ce aduce în plus Daedalus față de alte website-uri de sondaje de opinie?

În primul rând că remunerația per sondaj este mult mai mare față de alte website-uri. De exemplu poți primi și 200 de puncte per sondaj. Asta îseamnă 2 EUR. Dacă știți voi un site care mai plătește doi EUR per sondaj vă rog să-mi spuneți și mie.

Firește că sunt și sondaje mai scurte pe acest site. Sunt remunerate cu 100 de puncte, 125 sau alte sume. Față de alte website-uri însă plătesc cel mai bine.

În afară de asta de ce este Daedalus site-ul meu preferat? Pentru că plătesc la o dată stabilită iar banii îți intră automat pe card.

Hai să vă spun o povestioară. Eram anul ăsta în parcare la Lidle cu niște rude. Și nu aveam cash la mine deloc. Iar cardurile erau goale. Nu prea obișnuiesc să țin sume mari pe card. Și trist și dezamăgit așa cum eram eu primesc notificare pe aplicația băncii că tocmai mi-au intrat 7o și ceva de RON de la Daedalus.

O surptiză foarte plăcută. Așa că m-am dus mândru de mine în magazin, mi-am mai luat câte ceva și am rămas cu impresia aia plăcută de a primi banii pentru munca ta la o dată stabilită. ERa dup 20 sau chiar în data de 20 a acelei luni.

Firește că și tu trebuie să răspunzi la întrebările din sondaj. Firește că și aceea este o muncă. Aceste sondaje sunt în primul rând pentru a îmbunătăți un produs sau o frimă. Mai precis ele sunt folosite pentru a prelua din percepția unui client asupra unui produs sau serviciu și a aduce îmbunătățiri. Poți să-i spui că și contribui cumva la societate, la dezvoltarea ei prin aceste sondaje.

Și mai câștigi și bani din aceasta.

Așa că dacă vrei să câștigi și tu bani completând sondaje de opinie poți să-ți faci cont AICI. Eu sunt deja la cel de-al doilea salariu hai să-i spun. Am completat ceva sondaje de opinie dar a meritat. Plus că pe Daedalus chiar dacă nu te califici la un sondaj primești 20 de uncte pentru deranj. În timp ce alte site-uri îți oferă 20 de puncte pentru sondaj. De-aia Daedalus Online este preferatul meu.

Cum am mai spus și în alte articole poți aduce un venit suplimentar important completând sondaje de opinie. Mai ales dacă te aflii într-o situație sau într-o zonă defavorizată când nu ai alternative și surse de venit prea multe. Îți poți plăti de exemplu factura la telefon sau la Tv și net doar completând 20 minute pe zi sondaje.

Este important însă să răspunzi la aceste sondaje cât mai repede după ce ai primit notificare pe mail. Dacă ai un smartphone asigură-te că scapi de mailurile care nu te interesează dezabonându-te la acele site-uri și stai cu ochii pe notificări. Cum vezi că ai primit o notificare de la Daedalus, deschide laptopul și răspunde.

În felul acesta nu riști ca să ți-o ia altul sau alții înainte. Deoarece după ce au fost acumulați nr. total de respondenți nu vei mai fi calificabil pentru a răspunde.

Oricum ar fi dacă vrei un venit suplimentar fă-ți cont AICI pe Daedalus Online, răspunde la sondaje de opinie și câștigă bani.

Chiar dacă nu te califici din prima la un sondaj nu te descuraja. Încearcă-l pe al doile-a la care ești invitat, pe al treile-a și așa mai departe.

Iată mai jos câteva dovadă de retargere:

blank


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL blank

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.