Ai nevoie doar de un laptop sau tabletă și conexiune la internet. Există diverse metode cu care atât în RO cât și prin afară poți face bani. Mai mulți sau mai puțini. Depinde te tine. De unde selectezi informația și cum triezi.

De obicei sumele mari de bani imense câștigate în câteva săptămâni sau luni nu sunt curate. Nu d.p.d.v legal spun. Spun că sunt imposibil de atins. Și mă refer aici mai ales la vânzătorii de cursuri cu 6000 EUR, celor care vor să facă bani pe AMAZON. Vânzătorii de iluzii.

Întrebarea firească e, dacă tot ai mult mai mult decât unui trai decent, ce pana mea îți mai trebuie 6 mi de coco de la fraieri. Răspunsul meu este pentru că există fraieri. Sunt și fraieri dispuși să cheltuie bani pentru entuziasmul de moment și vise.

Ideea principală din articol este lenea și comfortul/orgoliul cu care cei mai mulți dintre bloggeri se confruntă. Nu mă refer doar la bloggeri ci și la persoane care caută să câștige bani de pe urma aplicațiilor care cum ar veni le strică imaginea, de guru. De om care câștigă cu miile. Așa că mulți renunță să se compromită cu leduri…zei blogingului românesc. Zeii care vor să emigreze în Germania dar când au dat de greu și au văzut că acolo bășinile din Românica nu sunt acceptate, că acolo ca să fii privit cu respect, trebuie să muncești de-adevăratelea, s-au retras. Vezi cazul Cetin.

Ei bine, lăsând la o parte această ipocrizie, orice bănuț în plus este bine venit. Chiar și Google Adsense pe care eu însumi îl folosesc pe site. Reclamele sunt personalizate așa că nu-ți oferă decât ce te interesează. Dacă vrei dai clic dacă nu, nu.

Mulți dintre noi obișnuiți cu bani mulți și foarte mulți ignorăm acei 2.5 lei pentru care unii se bat pentru că nu au cu ce-și cumpăra în ziua respectivă pâine.

În această postare o să vorbesc despre o aplicație, cu toate că am mai menționat-o, cu care poți câștiga bani. Revin asupra ei deoarece câștigurile au început să crească. Și cred că merită.

#1 Daedalus

Am mai vorbit despre ea. Este o aplicație Web în care primești diverse chestionare tip sondaje de opinie la care tu trebuie să răspunzi. După ce ai acumulat suma minimă de 10 EUR îi poți retrage în contul tău bancar pe care l-ai asociat în prealabil cu aplicația. Mai pe scurt trebuie să-ți spui IBAN-ul personal pentru ca site-ul să aibă unde să-ți livreze banii. De obicei acest lucru se întâmplă cam la 15 zile după solicitarea plăți. Pentru solicitarea plății trebuie să ai măcar 10 EUR adunați în contul Daedalus. Nu trebuie să-ți faci griji dacă nu ai un cont bancar în Euro pentru că banii sunt convertiți automat la intrare în cont, în RON.

Din propria experiență îți pot spune că plătesc suma de bani în intervalul respectiv și plătesc foarte bine per sondaj.

Desigur poți face retragerile și după ce ai adunat sume mai mari de bani. Dar ce minimă este de 10 EUR.

Iată și dovada plății de către cei de la Daedalus:

 

Eu am primit mai mult de 10 EUR pentru că între timp mai completasem sondaje. Astfel a fost o surpriză plăcută să primesc notificare de la bancă, că contul meu a fost alimentat cu 74 RON. Asta în timp ce mă alfam la Lidle, fără cash, și bani pe card. Așa că a fost ca o mană cerească.

Fă-ți cont pe Daedalus. Pentrua te

A;adar dac[ vrei și tu să câștigi cu Daedalus fă-ți cont AICI cât mai este timp. Căci la un momentdat nu o să se mai recruteze utilizatori noi.

Pentru a te înscrie ai nevoie de o adresă de email. Dacă nu știi cum să faci una vezi clipul de mai jos: