Odată, am primit o înghețată pe băț de la cineva, drept cadou. Treaba era că înghețata era topită și din aia de tip lichid înghețat și ambalat. O făcuse mai mult în bătaie de joc. Cum plm să dai cuiva ceva ce nu poate consuma și care ar trebui aruncat la coș? Poate reținut la congelator și reînghețat măcar. Cum nu se punea problema de asta pentru că eram la muncă și nu puteam să mă duc pentru o înghețată până acasă, am zis mulțumesc!

Ei bine nici nu am stat mult pe gânduri că, am căutat un pahar și am vărsat acel lichid în pahar făcând un Ice Juice mișto. Să vezi ce ochi a boldit nebuna care mi-a dat înghețata. Acum îi părea ei rău că nu-i trecuse ideea asta prin cap.

De unde rezultă că:

  • dacă viața îți oferă lămâi (înghețată pe băț topită) tu poți face limonadă (ice juice)
  • nu ai control asupra tuturor lucrurilor și oamenilor oricât de maniac ai fi în această privință, uneori e destin. Ceva de genul…tu ești într-o barcă pe mare și vâslești cât poți într-o direcție dată, spre un țărm să spunem, însă majoritatea traseului îți va fi schițat de curenții de apă (destin). Acum depinde și de curenți și de vâslaș încotro o ia barca. Pato știe mai bine cum stă treaba.

Și că tot veni vorba de Ice Juice și în curând începe și sezonul:


PENTRU A PUTEA CÂȘTIGA BANI CU DAEDALUS ONLINE TREBUIE SĂ VĂ CONFIRMAȚI CONTUL PE EMAIL DUPĂ ÎNREGISTRARE blank