Am observat că postările mele cele mai de succes sunt cele în care descriu metode de a face bani sau vorbesc despre astfel de metode.

Ei bine dacă aceasta vrea publicul despre aceasta o să scriu. Știu că acum este o perioadă poate mai grea pentru unii dintre noi. Poate pentru majoritatea. Însă mai știu că putem trece prin toate spre mai bine. Banii sunt un factor esențial. Este foarte important să ai atât bani cât și sănătate. De aceea unele dintre postări se vor referi direct și la cea din urmă.

Așadar intenționez să scriu un articol care să cuprindă toate metodele prin care poți face bani. Unele dintre ele nu necesită cunoștiințe deosebite poate doar faptul de a folosi un laptop. Altele necesită să te pricepi cât de cât la ceva. Toate metodele sunt valide și toate legale. Eu însumi am câștigat bani folosindu-le.

Așa că stați aproape. Aceasta și alte surprize vă așteaptă. Principalul lucru pe care îl doresc este să văd măcar câțiva români împlinitți d.p.d.v material în baza articolelor pe care le scriu. Și poate un mesaj sau câteva în care să mi se spună mulțumesc!

Update: și despre politică, poate vă interesează poate nu dar nu am cum să nu scriu.

Castiga bani cu Daedalus