Nu aş fi scris review-ul ăsta dacă ceva nu m-ar fi împins. Poate şi din cauză că America nu e România la fel cum România nu e America. Reguli diferife, cultură diferită. Totuşi toți suntem oameni. Simțim sete, foame, durere, plăcere, ură şi dragoste.

Nu cred că se poate aplica pe deplin ce spune Gary în cartea aceasta. Acest faimos jidan devenit milionar. Şi nu o zic în nume de rău. O zic cu apreciere. Pentru că dacă este să respect vreo nație în afară de nația română pentru care sunt dator să o respect, cealaltă ar fi evreii. Pentru că sunt cei mai inteligenți. Au cel mai mare IQ financiar dintre toate națiile posibile. Şi o spun în calitate de vânzător care le-a vândut şi au avut de-aface cu ei.

Să nu crezi că negociază la sânge dacă simt că nu e cazul. Dar şi dacă simt că trebuie vai şi amar. Şi într-un final tot tu eşti “câştigătorul”, pentru că ai făcut vânzarea.

Trecând peste această introducere lungă vreau să intru în subiect.

Şi subiectul şi motivul principal al cărții este despre cum poți profita de internet şi de rețelele sociale din ziua de astăzi şi de cele care vor apărea în viitor pentru a-ți crea un brand, pentru a vinde mai mult, sau pentru a-ți consolida o poziție.

Pune accent foarte mult pe pasiune. Despre cât de pasionat eşti de ceea ce faci sau vrei să faci. Şi să profiți de pasiunea ta pentru a-ți câştiga traiul din ea. Şi poate şi mai mult, pentru a te îmbogăți. Dar nu oricum, ci rămânând fericit şi bucuros pentru fiecare zi de muncă. Să ajungi în aşa fel încât de-abia să aştepți să te trezeşti şi să mergi la muncă. Defapt nici nu ar fi muncă. Pentru că viața ta se va confunda cu pasiunea ta (care va fi ca un fel de muncă) pentru care vei fi răsplătit atât financiar cât şi moral.

Dar hai mai bine să enumăr cele trei aspecte pe care Gary pune accent.

#1 Familia. Iubeşte-ți familia.

#2 Munca. Munceşte pe brânci spune el. Dar tot el spune că dacă îți place ce faci o vei face cu plăcere. În mintea mea aici intervine o contradicție. Când munceşti din greu…e greu, şi nu cred că o poți face cu plăcere 100% din timp. Plăcerea rezultă şi din rezultate. E drept că fiecare loc de muncă şi fiecare job are şj părțile lui frumoase. Dar totuşi…

#Trăieşte-ți pasiunea

Sunt de-acord. Nimic nu e mai frumos şi drăguț decât să faci ceea ce îți place şi să câştigi şi bani din aceasta. Să porți o discuție pasionantă pe acelaşi subiect cu o persoană la fel de pasionată ca şi tine. Sau entuziasmată să te asculte şi să-i trezeşti interesul astfel încât să vrea să ştie mai multe despre subiect. Şi să îi tot vorbeşti şi să nu se sature de vorbele tale.

Gary a început ca muncitor în magazinul de vinuri al tatălui său fără plată până la o vârstă înaintată. Până pe la 32 de ani. A crescut afacerea de la o cifră modică la una imensă doar în câțiva ani. Şi acesta doar în semn de recunoştință pentru ce el şi mama lui i-a oferit.

A devenit cunoscut prin canalul său de YouTube şi videourile sale în care recenzează vinuri. A devenit un influencer în social media în materie de vinuri şi aceasta pentru că răspundea la fiecare mesaj, se implica în fiecare discuție legată de vinuri şi încerca să aducă informație tuturor celor care i-o cereau sau care avea nevoie.

Principala idee din carte este că trebuie să te ocupi de ceea ce îți place şi te pasionează şi să foloseşti social media pentru aceasta, fie că e Facebook, Twitter, Instagram sau cele care apar mai nou şi vor mai apărea.

Şi cel mai important ingredient rămâne pasiunea.

CUMPĂRĂ CARTE DE PE EMAG
CUMPARA CARTEA DE PE EMAG[/fusion_button]