….cu unele chestii. Spre exemplu cu chemarea rezerviștilor. Induce lumea în eroare. Antena 3. Nu m-aș uita la ea dacă nu aș fi torturat de taicămiu. Ce pot să-i mai zici la un bătrân care a trăit 50 de ani subt regim, fidel regimului, neremarcându-se cu nimic. Un tovarăș normal, poate prea normal.

Mă uit aseară la Antena 3 și văd că rezerviștii sunt chemați la unități sau ceva de genul acesta. Tatăăă…cu așa ceva nu te joci. S-ar putea să se trezească unul din ăsta că se prezintă la unitate pentru război. Nu e de joacă cu așa ceva, repet.

Nu se mai alertează nimeni la asemenea tâmpenii totuși unii s-ar putea să-i ia în serios. Ce e? O campanie de dezinformare sau agitare a populației? Pentru că chestia e ca un joc de domino, răstorni o piesă apoi dacă cine trebuie veorbește despre asta celelalte trusturi nu mai au ce face și vorbesc și ele.

TV-ul a devenit ca un fel de Can-Can. Totul e știre de Can-Can despre care e frumos să vorbești la TV pentru că e interesant și se mai uită babete și moșnegoi și au ce rumega.

Mai este vreo televiziune care să fie serioasă? Digi e bună?

După cum spunea fostul meu profesor de istorie, Dumnezeu să-l odihnească, presa este cea de-a patra putere în stat. Există patru mari puteri în stat: executivă, legislativă, judecătorească și presa. (Stați pe lângă mine că mai învățați câte ceva). Nu am fost un tocilar la școală, ba dimpotrivă, am chiulit la greu.